קסדיית לובסטר עם סלסה פירות טרופיים
גבינת לובסטר עם סלסת פירות טרופיים עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1137 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שמנת, גבינת מונטריי ג'ק, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו סלסה פירות טרופיים, סלסה פירות טרופיים, ו סלסה פירות טרופיים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
להוסיף 1 1/2 כוסות פלפל אדום, פלפלים ירוקים, בצל, כמון, ופלפל קאיין. מבשלים עד שהירקות רכים, אבל עדיין המשרד, על 7 עד 8 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים את בשר הלובסטר, גבינה, jalapenos, מלח, תערובת פלפל מקורר. מחלקים את התערובת לתוך 6 מנות. כריך כל מנה בין 2 טורטיות, הפצת תערובת הלובסטר באופן שווה.
מחממים גריל או מחבת גדולה מעל חום בינוני ומצלמים את התחתית עם חלק מהחמאה.
מניחים כמה שיותר quesadillas כפי שיתאים מבלי לגעת, ומבשלים כל צד עד tortillas הם חום זהוב והגבינה נמסה, כ 5 דקות. חזור עם שאר חמאה וקסדיות.
חותכים quesadillas לתוך פלחי.
מניחים את הקסדיות על צלחות ומקשטים עם פלפל אדום שנותר, בצל ירוק, שמנת חמוצה, העליון אננס.
מגישים מיד עם סלסה פירות טרופיים.
בקערה בינונית, לשלב את כל החומרים ומערבבים היטב. מקררים במשך 45 דקות עד 1 שעה לפני ההגשה.