קסדילות עוף פיקו דה גאלו
קסדילות עוף פיקו דה גאלו דורשות בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הר ד ' אובר יש 632 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם טורטיות קמח, בצל, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב טורטיות קמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינמון סוכר צ'יפס כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פורטובלו קסדילות עם פיקו דה גאלו, קסדילות בקר טחון פיקו דה גאלו, ו עוף בגריל עם פיקו דה גאלו.
הוראות
בקערה קטנה שלבו עגבניות, בצל, מיץ ליים, כוסברה, ג ' לפנו, מלח ופלפל. הניחו בצד.
במחבת גדולה מחממים 1 כף שמן זית.
מוסיפים עוף ומקפיצים עד לבישול ומיצים מתבהרים.
מוציאים עוף מהמחבת ומניחים בצד.
מכניסים את יתרת 1 כף שמן הזית למחבת החמה ומקפיצים את הבצל הפרוס והפלפל הירוק עד שהם רכים. מערבבים פנימה את השום הטחון ומקפיצים עד שהארומה חזקה.
מערבבים פנימה מחצית מהפיקו דה גאלו ובשר חזה העוף. הניחו בצד; להתחמם.
במחבת כבדה מחממים טורטיה קמח אחת.
מורחים 1/4 כוס גבינה מגורדת על הטורטייה ומעליהם 1/2 את תערובת העוף.
מפזרים עוד 1/4 כוס גבינה מעל העוף ומעליהם טורטיה נוספת. כאשר הטורטייה התחתונה שחומה קלות והגבינה החלה להימס, הפוך קסדילה ובשל בצד הנגדי.
מוציאים את הקזדילה מהמחבת וחותכים לרבעים. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מגישים קסדילות עם שמנת חמוצה ושאר פיקו דה גאלו.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פסגת הקשתות עמק וילמט פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת עמק וילמט פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת עמק וילמט פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג כינויי משנה ייחודיים של עמק וילמט תחת פקק יחיד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות ואניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק חי, עם שפע של אטד ופראי הערות האקלברי.מיזוג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, והטבע הכהה של כרם שיאה, יין זה מגלם את רוח העמק. עם טאנינים מעט יציבים ובהירות בסיסית,זהו פינו נואר מלא, מאוזן ובוטה. הבציר המדהים של 2018 חוגג איזון, מרקם וצבע עז, ויין זה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.