קסולה חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קסולה חזיר. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3691 קלוריות, 243 גרם חלבון ו 153 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %83 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלרי, פרמזן, הרבס דה פרובנס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו קסולה חזיר עם קונפי חזיר ורוטב עגבניות חורף, קסולה חזיר, ו קסולה חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי או מחבת עמוקה גדולה על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון ממחבת עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
יוצקים טפטוף לתוך קערה קטנה. החזר 1 כף. טפטוף למחבת.
להוסיף נקניק; לבשל 6 עד 8 דקות. או עד שחום באופן שווה, ערבוב לעתים קרובות.
מעבירים לקערה גדולה, שומרים שאריות במחבת. לזרוק נתחי חזיר עם עשבי תיבול ופלפל.
מוסיפים לטפטופים; מבשלים 6 עד 8 דקות. או עד שחום באופן שווה, ערבוב מדי פעם.
הוסף 1 כף. של טפטוף בייקון שמורות למחבת.
מוסיפים בצל, סלרי ושום; מבשלים 5 דקות., ערבוב לעתים קרובות כדי לגרד חתיכות השחמה מתחתית המחבת. מערבבים עגבניות ויין, מביאים לרתיחה בחום גבוה. להחזיר נתחי חזיר, תערובת נקניק ובייקון שמורות למחבת; לכסות. מבשלים על אש נמוכה 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות. או עד נתחי חזיר הם מכרז.
הסר מהחום. מערבבים בשעועית. כפית לתוך 2 qt. תבשיל.
מערבבים פירורי לחם, פרמזן ושמן; מפזרים על תבשיל.
אופים 25 עד 30 דקות. או עד התבשיל הוא חם תוסס ציפוי הוא חום זהוב.