קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות1
ציון בריאות91
מגזין

קסולה חזיר

קסולה חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קסולה חזיר. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3691 קלוריות, 243 גרם חלבון ו 153 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %83 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלרי, פרמזן, הרבס דה פרובנס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו קסולה חזיר עם קונפי חזיר ורוטב עגבניות חורף, קסולה חזיר, ו קסולה חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בייקון בתנור הולנדי או מחבת עמוקה גדולה על חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר בייקון ממחבת עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים טפטוף לתוך קערה קטנה. החזר 1 כף. טפטוף למחבת.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להוסיף נקניק; לבשל 6 עד 8 דקות. או עד שחום באופן שווה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
5
מעבירים לקערה גדולה, שומרים שאריות במחבת. לזרוק נתחי חזיר עם עשבי תיבול ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים לטפטופים; מבשלים 6 עד 8 דקות. או עד שחום באופן שווה, ערבוב מדי פעם.
7
מעבירים לקערה עם נקניק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
הוסף 1 כף. של טפטוף בייקון שמורות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים בצל, סלרי ושום; מבשלים 5 דקות., ערבוב לעתים קרובות כדי לגרד חתיכות השחמה מתחתית המחבת. מערבבים עגבניות ויין, מביאים לרתיחה בחום גבוה. להחזיר נתחי חזיר, תערובת נקניק ובייקון שמורות למחבת; לכסות. מבשלים על אש נמוכה 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות. או עד נתחי חזיר הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר מהחום. מערבבים בשעועית. כפית לתוך 2 qt. תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
11
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מערבבים פירורי לחם, פרמזן ושמן; מפזרים על תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
13
אופים 25 עד 30 דקות. או עד התבשיל הוא חם תוסס ציפוי הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)