קושימומחה
מוכן ב16 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות64
מגזין

קסולה שעועית עם עוף מתובל וירקות קלויים

קסולה שעועית עם עוף מתובל וירקות קלויים
קסולה שעועית עם עוף מתובל שומר וירקות קלויים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 645 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 16 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, גזר, גבעולי סלרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. נסו שלוש שעועית + נקניק עוף קאסולה, שומר-ירקות צלויים, ו בשר חזיר מצופה בשומר עם ירקות שורש קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חתוך את נבטי הברוסל על ידי הסרת העלים והגבעולים החיצוניים הקשים. חצי אורך. מבשלים את כרוב הניצנים בתבשיל ברזל יצוק או מחבת חסינת תנור במים מלוחים רותחים במשך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
לנקז ולהניח בצד.
3
לקלף את הבצל, לחתוך את הגבעול לתוך 6 פלחי שווים, לקצץ כל צמרות מרופטות. לנגב יבש את התבשיל ולחמם 1/4 כוס שמן בו. כאשר השמן חם אבל לא מעשן, מוסיפים את הבצל. בעוד הבצלים מתבשלים, חצי את הגזר הלבן לאורכו, ואז בפלחי גודל ביס ולהוסיף לבצל. בעוד גזר לבן ובצל מתבשלים, חותכים את הגזר והסלרי באותו אופן כמו גזר לבן ומוסיפים לירקות שכבר מבשלים בצלחת התבשיל. המשך לבשל את הירקות עד השחמה קלה מכל הצדדים, 1 עד 2 דקות, מפנה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גזר לבןגזר לבן
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4
מוסיפים את כרוב הניצנים המבושלים למנה. מתבלים במלח, לפי הטעם. לבשל עד שכל הירקות משחימים היטב, על 10 דקות, מפנה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
ירקירק
מלחמלח
5
הסר את הירקות לקערה ועונה עם 2 כפות של תבלין שומר לשפשף מעיל.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
שומרשומר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
הסר את הירקות מן התבשיל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
7
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
חותכים את העוף לעצם-חתיכות הגשה (2 מקלות תיפוף, 2 ירכיים, ו 8 חצי חתיכות של השד).
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
עוף שלםעוף שלם
עצםעצם
9
מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת בצלחת התבשיל על אש גבוהה. מתבלים היטב את חתיכות העוף משני הצדדים עם לשפשף תבלין שומר הנותרים. כאשר השמן חם אבל לא מעשן, להוסיף את חתיכות עוף העור בצד למטה, בקבוצות במידת הצורך. מבשלים עד שהעוף הוא חום כהה מכל הצדדים, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
עוף שלםעוף שלם
שומרשומר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
10
הסר את העוף מן המנה. להטות את המחבת ולשפוך את כל אבל 2 כפות של שומן. להפחית את החום בינוני, להוסיף את השום ואת pancetta, ומבשלים עד הזהב, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
עוף שלםעוף שלם
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את השעועית והנוזל לתבשיל עם הפנצ ' טה. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
12
מוסיפים את הירקות השמורים ואת העוף, צד העור למעלה. צלוי, חשוף, עד העוף מבושל באופן מלא ואת פני השטח הוא השחמה יפה, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עוף שלםעוף שלם
13
תן לנוח בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה חמה.
14
שים את זרעי שומר, זרעי כוסברה, ו peppercorns במחבת כבדה על חום בינוני. צפה בזהירות, זורק לעתים קרובות כך הזרעים טוסט באופן שווה. כאשר חום בהיר וריחני, יוצקים את הזרעים על צלחת כדי להתקרר. הם חייבים להיות קרים לפני שחיקה, או שהם יהיו מסטיק את הלהבים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי שומרזרעי שומר
פלפלפלפל
זרעיםזרעים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
יוצקים את הזרעים לתוך בלנדר ומוסיפים את המלח. להתמזג אבקה דקה, רועד את הבלנדר מדי פעם כדי להפיץ מחדש את הזרעים. לאחסן בצנצנת זכוכית סגורה בחוזקה במקום קריר ויבש, או להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר