קסולט חג המולד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 50 מנות. מנה אחת מכילה 1709 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 129 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם שעועית tarbais, טימין, ברווז פקין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, קאסולט, ו קאסולט.
הוראות
1
באופן שווה לחלק ציר עוף ושעועית בין 2 מאגרים גדולים. מביאים את שני הסירים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום ולתת להתבשל במשך 20 דקות, ברפרוף קצף מפני השטח כפי שהוא עולה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
תוספות, אופציונלי
2
הסר סיר מחום ולתת שעועית להתקרר בנוזל.מחממים תנור ל 450 מעלות. Fit 2 מחבתות קלייה עם מתלים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר עלי קורנית מ 3 ענפים של קורנית. ברווזים בעונה, מבפנים ומבחוץ, עם מלח, פלפל ועלי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ברווז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מניחים שני ברווזים על מדף אחד במחבת צלייה, וברווז אחד על השני.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
הוסף מספיק מים לכל מחבת צלייה לבוא רק מתחת לתחתית המדפים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
מעבירים את שני המחבתות לתנור וצולים במשך 45 דקות.תתאים עוד מחבת צלייה עם מתלה. אווז עונה, מבפנים ומבחוץ, עם מלח, פלפל, ומרווה. באמצעות מזלג, עור דקירה בכל מקום ומניחים על מתלה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אווז שלם
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הוסף מספיק מים לבוא רק מתחת לתחתית המדף.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
העברה לתנור; צלי במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מניחים עצמות כבש וחזיר על תבנית אפייה גדולה. מתבלים במלח ופלפל; מעבירים לתנור וצולים במשך 30 דקות.בינתיים, להמיס 1/4 כוס שומן ברווז במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עצם חזיר
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מוסיפים קוביות טלה, עובדים בקבוצות לפי הצורך, ומבשלים, מסתובבים, עד משחימים מכל הצדדים; מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשר טלה
11
מוסיפים קוביות חזיר, עובדים בקבוצות לפי הצורך ומוסיפים 1/4 כוס יותר שומן ברווז, במידת הצורך, 1 כף בכל פעם (ייתכן שלא תצטרך להשתמש 1/4 כוס מלאה). מבשל, מפנה, עד השחמה מכל הצדדים; להעביר צלחת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
12
הוסף pancetta למחבת, עובד בקבוצות לפי הצורך, ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים; להעביר צלחת ולהניח בצד. לחלופין, להמיס 1/4 כוס שומן ברווז בכל אחד מחבתות גדולות, עובד בקבוצות, בשר חום בנפרד בכל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מסננים שומן ממחבת; להוסיף 1/2 כוס שומן ברווז למחבת ולהמיס על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים בצל ושום למחבת, בקבוצות במידת הצורך, ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מוסיפים עגבניות ובקבוק יין 1; בואו ומבשלים 15 דקות. לחלופין, אם באמצעות 3 מחבת, לחלק בצל, שום, עגבניות, ויין באופן שווה בין המחבתות 3.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
16
מעבירים למאגרים עם שעועית והנוזל שלהם, מחלקים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
17
הסר בשר חזה מברווזים ואווז.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלם
מים כדי לאפשר
18
הסר את הרגליים של כל וחתוך כל רגל לשני חלקים; להסיר עצמות מהירכיים.
19
חותכים בשר חזה וירך לחתיכות בגודל ביס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
20
הסר כנפיים ולהניח בצד יחד עם מקלות תיפוף. מכסים בשר, כנפיים ומקלות תיפוף ומקררים בין לילה. באמצעות סכין קצבים, גוויות חצי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קליבר
21
מניחים 2 שכבות גדולות של cheesecloth על משטח העבודה. חזור עם עוד 2 שכבות של cheesecloth לעשות 2 ערימות cheesecloth נפרדות. באופן שווה לחלק פגרי ברווז ואווז, עצמות קלויות, פטרוזיליה, כרישה, גזר, שיני ארנבת, עלי דפנה, ואת שאר 6 זרדים קורנית בין ערימות cheesecloth. לעטוף ולקשור עם חוט מטבח כדי לצרף.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ברווז שלם
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
מים נוספים
22
הוסף אחד לכל סיר עם שעועית ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות שעועית על ידי 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
23
מניחים סירים מעל חום בינוני גבוה; מבשלים עד שעועית הם כמעט מכרז, על 1 1/2 שעות. שעועית צריך להיות מכוסה על ידי 2 אינץ ' של נוזל בכל עת; אם הנוזל מתחיל להפחית, להוסיף מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
24
הסר מהחום ולהסיר כמות עודפת של נוזל משעועית ככל שתוכל; העבר נוזל למיכל אטום ומקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
25
בואו תערובת שעועית מגניב במשך 1 שעה; להעביר למקרר ומקרר, חשוף, לילה.למחרת, מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
26
מניחים שעועית מעל חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
27
הסר חבילות cheesecloth ולהשליך. שומן רזה מפני השטח של נוזל שעועית שמורות ולחלק באופן שווה בין שני סירים של beans.In תנור הולנדי המחזיק לפחות 18 ליטרים, משכיב לסירוגין את השעועית עם בקבוק היין הנותר ותערובת של כבש קוביות שמורות, חזיר, פנקטה, ברווז ואווז, תיבול בין כל שכבה עם מלח ופלפל. למעלה התערובת עם ברווז שמורות ומקלות תיפוף אווז וכנפיים.הפוך את ציפוי: בקערה בינונית, לערבב יחד פירורי לחם, פטרוזיליה, שום; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מקלות עוף
למרקם חלק וניתן למריחה
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
תוספות, אופציונלי
ברווז שלם
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
אפונה קלופה, לא חובה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
28
טפטוף עם שומן ברווז ומערבבים להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
29
מפזרים באופן שווה כדי לכסות.
30
מעבירים תנור הולנדי לתנור ואופים עד קרום חום בהיר נוצר, 2 עד 3 שעות.בערך 1 שעה לפני שאתה מוכן לשרת, במקום נקניקיות במחבת צדדית גבוהה; להוסיף מספיק מים למחבת כדי לכסות נקניקיות על ידי שלושה רבעים. להביא מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; לבשל, מפנה, על 35 דקות. מכסים מחבת ולהמשיך לבשל עד נקניק מבושל דרך, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
31
הסר נקניק מן התרמילים לחתוך על הטיה לפרוסות 1/2 אינץ'. קסולה למעלה עם נקניק שום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות