קערת אטריות סובה חמה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו קערת אטריות סובה חמה. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 488 קלוריות. גשו לסופר וקנו דייקון, אטריות סובה, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה די טוב. נסו קערת אטריות סובה עם ביצה, סלט אטריות סובה חם עם שרימפס בגריל, ו קערת אטריות סובה חציל מנגו ותאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
שים ביצים בסיר קטן של מים קרים. מביאים לרתיחה, מסירים מהאש, מכסים ומניחים לשבת 15 דקות.
מסננים; לשטוף עם מים קרים.
הביאו את דאשי לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים פטריות, מירין ורוטב סויה.
תביא 3-קוט. סיר מים לרתיחה.
מוסיפים סובה ומבשלים תוך ערבוב לאטריות נפרדות, עד לריכוך, כ -5 דקות.
מסננים אך לא שוטפים. מחלקים אטריות בין 4 קערות הגשה.
יוצקים 1 1/2 כוסות דאשי על אטריות בכל קערה. מסדרים פטריות ודייקון מעל אטריות, מחלקים באופן שווה כך שלכל קערה תהיה שורה מסודרת של שתיהן. לקלף ביצים לחתוך כל חצי לאורכו, הצבת 1 חצי בכל קערה. מחלקים נורי ובצל ירוק בין קערות.
* מצא דאשי נוזלי במיכלים במצרכים יפניים ובחנויות גורמה מסוימות. זה זמין באופן נרחב יותר כתרכיז יבש הנקרא דאשי-נו-מוטו; מחדש לפי הוראות החבילה.