קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

קפה או לייט סירים דה קרם

קפה או לייט סירים דה קרם
קפה או לייט סירים דה קרם נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 200 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם שמנת, ביצה, אבקת אספרסו מיידית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת שיפון עם קפה או לייט, קפה או לייט פודינג, ו קפה או לייט פודינג עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
3
מחממים את החלב, השמנת, הסוכרים, האספרסו, הווניל והמלח בסיר בינוני על אש נמוכה עד לרתיחה בלבד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4
מסירים מהאש.
5
מקציפים את הביצה והחלמונים בכוס מדידה ומזגים על ידי ערבוב כמות קטנה מתערובת השמנת לביצים לפני הוספת שאר תערובת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6
יוצקים ל -4 (4 אונקיות) ראמקינס ומסדרים על תבנית אפייה. ממלאים את תבנית האפייה באמצע הדרך במים חמים מאוד אך לא רותחים, נזהרים לא להתיז מים לרמקינס. מכניסים לתנור ואופים עד שהקצוות מתייצבים, אך המרכז עדיין מעט מתנדנד, בערך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מוציאים מיד מאמבט המים לתבנית אפייה מלאה בקרח כדי להתקרר במהירות. שומרים בקירור עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר