מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 320 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך אפנזלר, אספרגוס, gruyere, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו פונדו זול קל עם תפוחי אדמה Fingerling, לחם צרפתי וירקות נבחרים, פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ו ערב פונדו משפחתי {הפונדו האהוב עליי + בגידה!} (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את היין והשום במחבת ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף את gruyere, appenzeller ו emmenthaler גבינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצרית
Gruyere
4
בקערה נפרדת, מערבבים יחד את עמילן התירס, ברנדי דובדבנים ומעט מים כדי ליצור תערובת "slurry".
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
2 קורטים ציפורן טחון
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
כמו הגבינה מתחילה להמיס בועה, להוסיף את slurry ומערבבים יחד עד צנרת חם וחלק.