קפה וייטנאמי קרח
קפה וייטנאמי קרח נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 1 מנות. יש משקה זה 129 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% מתכונים דומים: בירה קרה קפה לאטה קרח פופס, מוס קפה וייטנאמי, ו קפה וייטנאמי Kalhua.
הוראות
יש שתי דרכים להפוך את וייטנאםלהופי. השיטה הפשוטה ביותר היא לתלולשטח קופאי במיכל אטום עם2/3 כוס מים רותחים במשך 4 דקות.
Pourthrough מסנן קפה לתוך זכוכית חסינת חום.
או להשתמש מסנן מתכת, אשר היוממליצים. להביא 1 כוס מים לרתיחה.
הסר מסך עליון ממסנן, הוסף קפה, ולאחר מכן בורג על המסך העליון.
מקום מסנן overa heatproof 12 אונקיה זכוכית או כוס מדידה.
יוצקים התזה של מים חמים לתוך מסנן;זה יאפשר את פולי הקפה לפרוח.כאשר קפה מתחיל לטפטף דרך, להוסיףמספיק מים כדי להגיע לחלק העליון של מסנן.
מניחים מסנן לידון ולתת לטפטף קפה במשך 4 דקות. אם קופפי יפסיק לטפטף מוקדם יותר, משחרר בעדינות את הצוות כדי להקל על הלחץ.
מערבבים בחלב מרוכז עד מעורבב.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. המאמר Chenin Blanc עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
Essay Chenin Blanc
החיבור Chenin Blanc הוא תערובת לבנה בעלת גוף בינוני העשויה מהזן הלבן של דרום אפריקה, Chenin Blanc. היין בלאן מעניק ליינות סלט פירות, ניחוחות גויאבה ומלון וחומציות מרעננת. כמה sur לשכב על פחות במשך כמה חודשים מוסיף את המורכבות והגוף. מגע של Viognier ארומטי משלים את מבנה הפרי עם כמה רמזים פרחוניים. היין מושלם לבדו כאפריטיף במרפסת ביום קיץ חם. שנין בלאן משתלבת היטב עם מגוון רחב של מאכלים, במיוחד סושי, צדפות, קארי אסייתי, מנות חמוצות ומתוקות וסלטים קיציים.תערובת: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier