המתכון קפה-מקדמיה אגוז ביסקוטי יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 1 שעה ו 45 דקות. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 213 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו אגוזי מקדמיה, ביצים, קוקוס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מקדמיה ליים ביסקוטי, קוקוס-מקדמיה ביסקוטי, ו שוקולד לבן של מריאטה מקדמיה ביסקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל -350 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית בנייר אפייה.
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
על הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים את הסוכר, החמאה, הדבש, הווניל והביצים בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה. מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה; מקציפים פנימה את תערובת הקמח עד לאיחוד פשוט. מערבבים פנימה את אגוזי המקדמיה בעזרת כף עץ.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצרים את הבצק לשני בולי עץ בגודל 3 על 8 אינץ ' על תבנית האפייה המוכנה, במרחק של כ -3 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים עד להשחמה, כ-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
תן מגניב 10 דקות, ולאחר מכן להעביר קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
חותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' בעזרת סכין משוננת.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
8
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות פ.מסדרים את הפרוסות חתוכות כלפי מטה על תבנית האפייה; חוזרים לתנור ואופים 20 דקות נוספות, הופכים את העוגיות באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
תן מגניב 10 דקות על הסדינים אפייה, ולאחר מכן להעביר את המדפים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
ממיסים את השוקולד צ ' יפס הלבן בקערה חסינת חום המונחת מעל סיר מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים), תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים את הביסקוטי בחלקו בשוקולד המומס ואז מגלגלים פנימה את הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבן
זילוף בצורת לב
ביסקוטי
זילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מניחים על תבנית מרופדת בקלף טרי; מקררים עד להתייצבות, כ-30 דקות.