קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

קפה פנה קוטה

קפה פנה קוטה
המתכון קפה Panna Cottan מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1187 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 121 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 114 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך 2 כוסות רום רום באבא/dariole תבניות, ג'לטין, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קפה פנה קוטה, שוקולד וקפה פנה קוטה, ו קפה פאנה קוטה עם קולי פטל-פחמימות נמוכות ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את המים בקערה קטנה ומפזרים על הג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הניחו לעמידה עד שתתרככו. זה ייקח בערך 10 דקות, אז להמשיך עם שאר המתכון תוך ג ' לטין מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
יוצקים את האספרסו החזק החם לסיר קטן ומערבבים בסוכר החום הקל עד שהוא נמס. עכשיו מערבבים בקרם וקורט של מלח ולשים את הסיר על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
כאשר תערובת קפוצ ' ינו בניחוח עומד לבוא לרתיחה-כלומר, כאשר הוא מתחיל לבעבע קצת סביב הקצוות—לקחת את המחבת את החום.
מרכיבים שתצטרך
קפוצ ' ינוקפוצ ' ינו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בדוק כי הג 'לטין נראה רך—זה היה צריך להפוך שקוף וספג את כל המים—ואז לגרד את כל הג' לטין הרך לתוך הסיר לטאטא עד הג ' לטין יש מומס לחלוטין. אל תחזיר את המחבת לחום לאחר שהוספת את הג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים את התערובת לכד עמיד בפני חום לפני לשפוך את התערובת לתוך 4 תבניות, נותן תוכן הכד להקציף עדין בין כל לשפוך.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
העברה למקרר לפחות 4 שעות, או רצוי לילה, עד שנקבע.
8
תן להם להגיע לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
9
כדי unmold בקלות, לטבול את החלק התחתון של כל עובש לתוך כמה מים רק מבושלים, אחד בכל פעם, ולהחזיק שם במשך כ 8 שניות; תן לו לעמוד מחוץ למים עוד כמה שניות לפני ניגוב את המים ולשים צלחת סלט קטנה או צלחת על גבי; ואז להפוך את התבנית ולתת את קוטה פאנה לרדת על הצלחת. לעשות כמו כן עם 3 תבניות הנותרים לשרת, כפי שהוא, או עם קצת רוטב שוקולד מגניב מלחך סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.