קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

קפה פנה קוטה

קפה פנה קוטה
המתכון קפה Panna Cottan מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1187 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 121 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 114 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך 2 כוסות רום רום באבא/dariole תבניות, ג'לטין, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קפה פנה קוטה, שוקולד וקפה פנה קוטה, ו קפה פאנה קוטה עם קולי פטל-פחמימות נמוכות ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את המים בקערה קטנה ומפזרים על הג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הניחו לעמידה עד שתתרככו. זה ייקח בערך 10 דקות, אז להמשיך עם שאר המתכון תוך ג ' לטין מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
יוצקים את האספרסו החזק החם לסיר קטן ומערבבים בסוכר החום הקל עד שהוא נמס. עכשיו מערבבים בקרם וקורט של מלח ולשים את הסיר על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
כאשר תערובת קפוצ ' ינו בניחוח עומד לבוא לרתיחה-כלומר, כאשר הוא מתחיל לבעבע קצת סביב הקצוות—לקחת את המחבת את החום.
מרכיבים שתצטרך
קפוצ ' ינוקפוצ ' ינו
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בדוק כי הג 'לטין נראה רך—זה היה צריך להפוך שקוף וספג את כל המים—ואז לגרד את כל הג' לטין הרך לתוך הסיר לטאטא עד הג ' לטין יש מומס לחלוטין. אל תחזיר את המחבת לחום לאחר שהוספת את הג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מעבירים את התערובת לכד עמיד בפני חום לפני לשפוך את התערובת לתוך 4 תבניות, נותן תוכן הכד להקציף עדין בין כל לשפוך.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
העברה למקרר לפחות 4 שעות, או רצוי לילה, עד שנקבע.
8
תן להם להגיע לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
9
כדי unmold בקלות, לטבול את החלק התחתון של כל עובש לתוך כמה מים רק מבושלים, אחד בכל פעם, ולהחזיק שם במשך כ 8 שניות; תן לו לעמוד מחוץ למים עוד כמה שניות לפני ניגוב את המים ולשים צלחת סלט קטנה או צלחת על גבי; ואז להפוך את התבנית ולתת את קוטה פאנה לרדת על הצלחת. לעשות כמו כן עם 3 תבניות הנותרים לשרת, כפי שהוא, או עם קצת רוטב שוקולד מגניב מלחך סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.