קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

קפון קלוי עם תאנה-ו-Prosciutto מלית

קפון קלוי עם תאנה-ו-Prosciutto מלית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל קפון קלוי עם תאנה ו-Prosciutto מלית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה של מזון ויין דורש ציר עוף, capon, ציר עוף, מלח ופלפל. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 35%. נסו קפון קלוי עם קינואה-מילוי זית, קפון צלוי עם צ'ילה-Cilantro לשפשף וגזר קלוי, ו ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מורחים את הלחם על 2 סדינים אפייה גדולים ואופים במשך 10 דקות, עד יבש.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
במחבת, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך, 10 דקות. מערבבים בשומר הקרקע ופרושוטו ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שומר קרקעשומר קרקע
פרושוטופרושוטו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
הסר מהחום ולתת להתקרר.
6
בקערה גדולה מאוד, לזרוק את הלחם עם תערובת פרושוטו ותאנים. בקערה, להכות את הביצים, מלאי, מלח ופלפל; לשפוך את התערובת על הלחם ומערבבים לשלב ביסודיות את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פרושוטופרושוטו
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
חותכים את הקצוות את הכנפיים ומניחים במחבת צלייה גדולה עם הצוואר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
שים את הקפון במחבת, צד השד למטה ולמלא את חלל הצוואר עם מלית. משוך את העור מעל המילוי לאבטח עם שיפוד. הפעל את השד capon בצד למעלה ולמלא את החלל עם מלית. לעטוף כל שאריות מלית בנייר כסף. לשפשף את החמאה על הקפון; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
צולים את הקפון במשך 1 1/2 שעות, מסובבים את המחבת פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
להעביר את הצוואר ואת קצות הכנפיים לסיר. צלי במשך כשעה יותר, סיבוב המחבת פעם אחת. הציפור נעשית כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס בתוך הירך הפנימית רושם 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
בינתיים, מוסיפים את המניה לסיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
13
מוסיפים קמצוץ מלח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות. זרוק את הצוואר ואת קצות הכנפיים.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
14
הסר את הקפון מהתנור. להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 ומבשלים את המילוי בחבילת נייר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
15
עם כפית גדולה, לגרוף את המילוי משני החללים לתוך קערה עמיד; לכסות בנייר כסף ולשמור חם. להטות את הקפון כדי לשחרר כל מיצים למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16
להעביר את הקפון ללוח גילוף ולתת לנוח עד 20 דקות.
17
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה לרפרף את השומן. כף 3 כפות של השומן לתוך המחבת קלייה; להשליך את השומן שנותר. הגדר את המחבת מעל 2 מבערים על חום מתון ומערבבים בקמח. בהדרגה לטאטא את המניה ואת קלבדוס עד חלקה. מביאים לרתיחה, לטאטא, ואז מבשלים את הרוטב על אש נמוכה, לטאטא לעתים קרובות, עד שלא נשאר טעם floury, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
18
יוצקים את מיצי פאן שמורות ומבשלים עוד כמה דקות. מתבלים במלח ופלפל ושופכים לסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
19
לגלף את הקפון ולהגיש עם המילוי ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קלבדוס או אפלג'קקלבדוס או אפלג'ק2צלעות גדולותצלעות סלרי גדולות, לחתוך לקוביות 1/4 אינץצלעות סלרי גדולות, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1חתיכות טופי הית' ברזרעי שומר טחון או אבקה שומרזרעי שומר טחון או אבקה שומר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתאנים יבשים שמנמן כגון Calimyrna, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץתאנים יבשים שמנמן כגון Calimyrna, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או מרק דל נתרןציר עוף או מרק דל נתרן1בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף או מרק דל נתרןציר עוף או מרק דל נתרן454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.לחם מחיטה מלאה, חתוך לקוביות 1 אינץ ' (13 כוסות)לחם מחיטה מלאה, חתוך לקוביות 1 אינץ ' (13 כוסות)1כף. חומץ ביין אדוםבצל, לחתוך לקוביות 1/2 אינץבצל, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ1חתיכות טופי הית' ברפלפל טחון טריפלפל טחון טרי113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרושוטו פרוס דק, לחתוך לרצועות 1/2 אינץ ' רחבפרושוטו פרוס דק, לחתוך לרצועות 1/2 אינץ ' רחב10שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1stickחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך5קילוגרםcapon עם צווארcapon עם צוואר