קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

קפון קלוי עם תאנה-ו-Prosciutto מלית

קפון קלוי עם תאנה-ו-Prosciutto מלית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל קפון קלוי עם תאנה ו-Prosciutto מלית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה של מזון ויין דורש ציר עוף, capon, ציר עוף, מלח ופלפל. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 35%. נסו קפון קלוי עם קינואה-מילוי זית, קפון צלוי עם צ'ילה-Cilantro לשפשף וגזר קלוי, ו ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מורחים את הלחם על 2 סדינים אפייה גדולים ואופים במשך 10 דקות, עד יבש.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
במחבת, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך, 10 דקות. מערבבים בשומר הקרקע ופרושוטו ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שומר קרקעשומר קרקע
פרושוטופרושוטו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
הסר מהחום ולתת להתקרר.
6
בקערה גדולה מאוד, לזרוק את הלחם עם תערובת פרושוטו ותאנים. בקערה, להכות את הביצים, מלאי, מלח ופלפל; לשפוך את התערובת על הלחם ומערבבים לשלב ביסודיות את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פרושוטופרושוטו
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
חותכים את הקצוות את הכנפיים ומניחים במחבת צלייה גדולה עם הצוואר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
9
שים את הקפון במחבת, צד השד למטה ולמלא את חלל הצוואר עם מלית. משוך את העור מעל המילוי לאבטח עם שיפוד. הפעל את השד capon בצד למעלה ולמלא את החלל עם מלית. לעטוף כל שאריות מלית בנייר כסף. לשפשף את החמאה על הקפון; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
צולים את הקפון במשך 1 1/2 שעות, מסובבים את המחבת פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
להעביר את הצוואר ואת קצות הכנפיים לסיר. צלי במשך כשעה יותר, סיבוב המחבת פעם אחת. הציפור נעשית כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס בתוך הירך הפנימית רושם 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
בינתיים, מוסיפים את המניה לסיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
13
מוסיפים קמצוץ מלח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות. זרוק את הצוואר ואת קצות הכנפיים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
14
הסר את הקפון מהתנור. להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 ומבשלים את המילוי בחבילת נייר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
עם כפית גדולה, לגרוף את המילוי משני החללים לתוך קערה עמיד; לכסות בנייר כסף ולשמור חם. להטות את הקפון כדי לשחרר כל מיצים למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
16
להעביר את הקפון ללוח גילוף ולתת לנוח עד 20 דקות.
17
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה לרפרף את השומן. כף 3 כפות של השומן לתוך המחבת קלייה; להשליך את השומן שנותר. הגדר את המחבת מעל 2 מבערים על חום מתון ומערבבים בקמח. בהדרגה לטאטא את המניה ואת קלבדוס עד חלקה. מביאים לרתיחה, לטאטא, ואז מבשלים את הרוטב על אש נמוכה, לטאטא לעתים קרובות, עד שלא נשאר טעם floury, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
18
יוצקים את מיצי פאן שמורות ומבשלים עוד כמה דקות. מתבלים במלח ופלפל ושופכים לסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
לגלף את הקפון ולהגיש עם המילוי ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות