תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל קפון קלוי עם תאנה ו-Prosciutto מלית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה של מזון ויין דורש ציר עוף, capon, ציר עוף, מלח ופלפל. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 35%. נסו קפון קלוי עם קינואה-מילוי זית, קפון צלוי עם צ'ילה-Cilantro לשפשף וגזר קלוי, ו ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את הלחם על 2 סדינים אפייה גדולים ואופים במשך 10 דקות, עד יבש.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
במחבת, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך, 10 דקות. מערבבים בשומר הקרקע ופרושוטו ומבשלים 1 דקה.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
הסר מהחום ולתת להתקרר.
6
בקערה גדולה מאוד, לזרוק את הלחם עם תערובת פרושוטו ותאנים. בקערה, להכות את הביצים, מלאי, מלח ופלפל; לשפוך את התערובת על הלחם ומערבבים לשלב ביסודיות את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרושוטו
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
חותכים את הקצוות את הכנפיים ומניחים במחבת צלייה גדולה עם הצוואר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
9
שים את הקפון במחבת, צד השד למטה ולמלא את חלל הצוואר עם מלית. משוך את העור מעל המילוי לאבטח עם שיפוד. הפעל את השד capon בצד למעלה ולמלא את החלל עם מלית. לעטוף כל שאריות מלית בנייר כסף. לשפשף את החמאה על הקפון; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
צולים את הקפון במשך 1 1/2 שעות, מסובבים את המחבת פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
להעביר את הצוואר ואת קצות הכנפיים לסיר. צלי במשך כשעה יותר, סיבוב המחבת פעם אחת. הציפור נעשית כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס בתוך הירך הפנימית רושם 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
בינתיים, מוסיפים את המניה לסיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
מוסיפים קמצוץ מלח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות. זרוק את הצוואר ואת קצות הכנפיים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
הסר את הקפון מהתנור. להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 ומבשלים את המילוי בחבילת נייר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
עם כפית גדולה, לגרוף את המילוי משני החללים לתוך קערה עמיד; לכסות בנייר כסף ולשמור חם. להטות את הקפון כדי לשחרר כל מיצים למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
16
להעביר את הקפון ללוח גילוף ולתת לנוח עד 20 דקות.
17
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה לרפרף את השומן. כף 3 כפות של השומן לתוך המחבת קלייה; להשליך את השומן שנותר. הגדר את המחבת מעל 2 מבערים על חום מתון ומערבבים בקמח. בהדרגה לטאטא את המניה ואת קלבדוס עד חלקה. מביאים לרתיחה, לטאטא, ואז מבשלים את הרוטב על אש נמוכה, לטאטא לעתים קרובות, עד שלא נשאר טעם floury, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Calvados
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
18
יוצקים את מיצי פאן שמורות ומבשלים עוד כמה דקות. מתבלים במלח ופלפל ושופכים לסירת רוטב.