קפונטה חצילים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Caponatan חצילים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 260 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ יין, סוכר, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: קפונטה חצילים, קפונטה חצילים, ו קפונטה חצילים.
הוראות
בקערה קטנה, לכסות את הצלפים עם מים ולתת לספוג במשך 15 דקות; לנקז.
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים 3 כפות שמן זית.
מוסיפים את החצילים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד לחום התחתון, 5 דקות. מערבבים ומבשלים עד השחמה בכל רחבי, 10 דקות יותר.
מוסיפים את כף 1 הנותרים של שמן זית, בצל וסלרי למחבת. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות.
מוסיפים את העגבניה, מכסים ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
בסיר, מבשלים את החומץ והסוכר כדי לפזר את הסוכר.
מוסיפים את צנוברים וצלפים ומבשלים 1 דקה.
החזירו את החציל למחבת. מערבבים בתערובת החומץ ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לקערה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקפל את האבוקדו.