קפונטה משיעור הבישול של לוני קון יכולה להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 806 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . אם יש לכם חצילים, בזיליקום, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו קורס בישול הודי + קארי תרד חומוס, כיתת הכנת טופו בבית הספר לבישול Cavallo פוינט, ו איזה טעם יש לקורס בישול במטבח של ג' ולס: טורטה דלה נונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים חצילים unpeeled לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
2
מחממים שמן זית בתבשיל ברזל יצוק בן 5 או 6 ליטר או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מוסיפים חצילים ובצל וקמח במשך 5 דקות עד שזהוב קלות. (שלב זה ניתן לבטל כדי לחסוך קלוריות, אם כי המתכון לא יהיה אותנטי. אם אתה רוצה, פשוט לשים חצילים גלם ובצל בתבשיל ולהמשיך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את שאר החומרים לתבשיל; מערבבים בעדינות אך ביסודיות ומבשלים, מכוסים, במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
5
הסר את המכסה ומבשל במשך כ 10 דקות יותר או עד עבה (זה יהיה תלוי עסיסיות של העגבניות).
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6
מגישים בטמפרטורת החדר בקערה המוקפת לחם צרפתי פרוס או איטלקי או כסלט על עלי רומיין.ישמור, תחת קירור, במשך 3 שבועות.