קפונטינה חצילים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Caponatinan חצילים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם צנוברים, צלעות סלרי פנימיות רכות, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טוסטים Caponatina, קפונטינה ירקות חמוץ מתוק, ו טבעוני: כריך חצילים מטוגן עם מיונז חצילים.
הוראות
בקערה קטנה, לכסות את הצלפים עם מים חמים ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
לנקז היטב. בינתיים, חלקית לקלף את החצילים, משאיר פסים אנכיים. קוצצים את חצילים מפוספסים לקוביות 1 אינץ'.
במחבת גדולה, חום 1 אינץ ' של שמן צמחי ל 35
מוסיפים רבע מהחציל בכל פעם ומטגנים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב, כ -2 דקות.
זרוק את שמן הירקות ומחק את המחבת. באותו סיר, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל פרוס ועלי דפנה ומבשלים על חום נמוך בינוני עד הבצלים מתרככים אבל לא השחמה, על 10 דקות.
מוסיף את הצלפים, סלרי, עגבניות, זיתים וצנוברים ומבשלים, תוך ערבוב כמה פעמים, עד שהירקות מחוממים דרך, כ -5 דקות.
בסיר קטן, להמיס את הסוכר בחומץ על חום מתון. מערבבים את תערובת החומץ לתוך הירקות עם החצילים השמורים.
העברה לקערה הגשה. העונה caponatina עם מלח ופלפל שחור, ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.