קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות4
מגזין

קפוצ'ינו קפוא

קפוצ'ינו קפוא
אם יש לכם קפה אספרסו טחון-קפה צלוי, קוביות קרח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: כוסות קפוצ'ינו קפואות, קפוצ'ינו בננה קפוא, ו כוסות קפוצ'ינו קפואות.

הוראות

1
שים 1/3 כוס קפה אספרסו טחון דק קפה צלוי או קפה כהה אחר במסנן קפה מצופה נייר להגדיר על ספל.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו טחוןאספרסו טחון
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
2
יוצקים 1 כוס חם (19
3
מים לתוך מסנן ולתת לטפטף דרך. להירגע עד מגניב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
בבלנדר, מערבולת קפה, 3/4 כוס וניל יוגורט קפוא ללא שומן, 1/2 קוביות קרח כוס, ו 1 1/2 כפות סוכר עד מטוהרים בצורה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוזן יוגורטפרוזן יוגורט
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים לתוך כוס.