קפוצ'ינו קפוא
אם יש לכם קפה אספרסו טחון-קפה צלוי, קוביות קרח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: כוסות קפוצ'ינו קפואות, קפוצ'ינו בננה קפוא, ו כוסות קפוצ'ינו קפואות.
הוראות
שים 1/3 כוס קפה אספרסו טחון דק קפה צלוי או קפה כהה אחר במסנן קפה מצופה נייר להגדיר על ספל.
מים לתוך מסנן ולתת לטפטף דרך. להירגע עד מגניב, כ -20 דקות.
בבלנדר, מערבולת קפה, 3/4 כוס וניל יוגורט קפוא ללא שומן, 1/2 קוביות קרח כוס, ו 1 1/2 כפות סוכר עד מטוהרים בצורה חלקה.