קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

קפוצ'ינו קרם ברולה

קפוצ'ינו קרם ברולה
קפוצ'ינו קרם ברולה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר חום זהוב, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו קפוצ'ינו קרם ברולה, קפוצ'ינו קרם ברולה, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. לארגן שש 3/4-כוס ramekins ב 13x9x2 אינץ מתכת תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
2
מערבבים קרם, סוכר ואבקת אספרסו בסיר כבד. מביאים להתבשל מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום.
4
מקציפים חלמונים, קינמון ואגוז מוסקט בקערה בינונית. בהדרגה להקציף בתערובת שמנת, ואז וניל. לחלק פודינג בקרב ramekins.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
פודינגפודינג
ונילוניל
מוסקטמוסקט
קרםקרם
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
יוצקים מספיק מים חמים למחבת לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבתמחבת
6
אופים עד פודינג מוגדר בשקט, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר פודינג ממים. צמרמורת עד קר, לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
8
מטאטא Preheat. סדר פודינג על תבנית אפייה. לחץ על 1/2 כף סוכר חום דרך מסננת על כל פודינג. מטלית פודינג עד בועות סוכר caramelizes, על 2 דקות. פודינג צ ' יל עד ציפוי מתקשה, לפחות 1 שעה עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
פודינגפודינג
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מסננתמסננת
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
9
מגישים קר.