קפוצ'ינו קרם ברולה
קפוצ'ינו קרם ברולה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר חום זהוב, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו קפוצ'ינו קרם ברולה, קפוצ'ינו קרם ברולה, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. לארגן שש 3/4-כוס ramekins ב 13x9x2 אינץ מתכת תבנית אפייה.
מערבבים קרם, סוכר ואבקת אספרסו בסיר כבד. מביאים להתבשל מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מקציפים חלמונים, קינמון ואגוז מוסקט בקערה בינונית. בהדרגה להקציף בתערובת שמנת, ואז וניל. לחלק פודינג בקרב ramekins.
יוצקים מספיק מים חמים למחבת לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של ramekins.
אופים עד פודינג מוגדר בשקט, על 30 דקות.
הסר פודינג ממים. צמרמורת עד קר, לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
מטאטא Preheat. סדר פודינג על תבנית אפייה. לחץ על 1/2 כף סוכר חום דרך מסננת על כל פודינג. מטלית פודינג עד בועות סוכר caramelizes, על 2 דקות. פודינג צ ' יל עד ציפוי מתקשה, לפחות 1 שעה עד 4 שעות.