קפטה (ברביקיו)
אם יש לך allspice הקרקע, מלח, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . נסו כיסי Kafta כבש, קציצות קפטה הודו בגריל, ו לבנוני בשר Kafta כלבים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה. אם משתמשים בשיפוד עץ, להשרות במים.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הבשר הטחון, בצל, פטרוזיליה, קאיין, allspice, מלח ופלפל עד מעורבב באופן שווה. מחלקים ל 6 חלקים, ולחץ סביב קצה אחד של שיפודים כדי ליצור צורת יומן בעובי 1 אינץ 'ו 6 אינץ' ארוך.
גריל במשך 10 עד 15 דקות, הופך מדי פעם, עד הבשר הוא כבר לא ורוד.