קפטן ג'ק אפרסק פאי
פאי האפרסק של קפטן ג'ק עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 487 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. 65 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו קינמון טחון, קרום כפול מוכן לשימוש קרום פאי, רום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון של 32%, המנה הזו די גרועה. נסו כריך הדגים המטוגן של קפטן ג'ק עם רוטב טרטר ביתי, גרוג פאי התפוחים של הקפטן, ו ג'ק אפרסק מנגל שעועית עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' בחמאה.
לחץ על קרום פאי אחד לתוך צלחת העוגה מוכנה.
מערבבים סוכר, קמח, עמילן תירס, קינמון, הל ופלפל אנגלי יחד בקערה. מערבבים לאט חמאה לתערובת הסוכר עד להטמעה מלאה.
זורקים אפרסקים ורום יחד בקערה נפרדת; מוסיפים תערובת סוכר לאפרסקים. זורקים בעדינות לציפוי אפרסקים.
יוצקים תערובת אפרסק לקרום פאי. למעלה עם קרום העוגה שנותר; אוטמים את שני קצוות הקרום יחד.
חותכים 4 עד 5 חריצים בקרום העליון לאוורור.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס); אופים עד שהחלק העליון מזהיב, כ -30 דקות נוספות. לכבות את התנור ולתת את העוגה לנוח בתנור כפי שהוא מתקרר, לפחות 1 שעה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
![מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג]()
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
קציר מאוחר ובוטריטיס-מבורך, כמו צ 'ולטו ד' יקם, זו חוויה נשגבת. משמש דבש פוגש פאי תפוחים אפוי בכוס. פשוט מאוד, זהו יין הקינוח הטוב ביותר שתטעמו, אפילו במחיר כפול, בחייכם.