קפלטי אל פורמגי: כובעים קטנים במילוי גבינה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 404 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, גרגירי פלפל, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחלמון הביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם משמש מתפורר כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 52%. נסו כובעי מכשפות מלאים מוס, פסטאן איי קוואטרו פורמגי (ארבע פסטה מחיטה מלאה גבינה), ו טרי פורמגי פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את הריקוטה, הסקוואקרון, הפרמיגיאנו-רג ' יאנו, גרידת הלימון, הפלפל, אגוז המוסקט והמלח לפי הטעם. בדוק את התיבול, מערבבים פנימה את החלמון, מכסים ומצננים 2 שעות או לילה לפני שתמשיך.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
חותכים כל גיליון לריבועים בגודל 2 אינץ'. במרכז כל ריבוע מניחים כפות מהמלית. מקפלים באלכסון-פינות מנוגדות כדי לפגוש אחד את השני כדי ליצור את הקפלטי.
5
מניחים את הקפלטי על מגש סדין מאובק בקמח סולת, ומכסים במגבות כלים נקיות ולחות או מחזיקים במקפיא עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולת
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
הביאו את ציר העוף לרתיחה והוסיפו מלח במידת הצורך. זרוק את הקפלטי בציר העוף, עבד בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות בסיר. מבשלים 2 דקות, מסירים מהאש ומגישים מיד עם מצקת של המרק בכפית, ומעליהם פרמיג 'אנו-רג' יאנו מגורד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
Parmigiano Reggiano
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מצקת
גב שומן חזיר
7
תלולית 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את כל שאריות השאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
12
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
13
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
14
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.