דג מטוגן פריך
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: דג בקלה מטוגן בתנור פריך, קריספי פריד-טאקו דגים, ו פילה דג מטוגן בתנור פריך.
הוראות
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בצלחת עוגה. מקציפים ביצה, רוטב וחרדל עם מזלג בצלחת עוגה נפרדת עד מעורבב היטב.
לטבול דגים בקמח, ולאחר מכן בתערובת ביצה, ולאחר מכן תערובת פירור, הופך פרווה שווה שני הצדדים של כל פילה.
מניחים על נייר אפייה מכוסה.
אופים 15 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.