קפליני עם ריקוטה טרייה, שום קלוי, תירס ועשבי תיבול
Capellini עם ריקוטה טרי, שום קלוי, תירס, ועשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו ירקות, אוזניים של תירס, קליפת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלט שרימפס דרום מערב כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 74 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קפליני עם ריקוטה טרייה, שום קלוי, תירס ועשבי תיבול, ארוחת ערב: קפליני עם ריקוטה טרייה, ו שום צ'ילי קלוי תפוחי אדמה עם עשבי תיבול טריים.
הוראות
מניחים ראש שום על גיליון נייר כסף.
טפטוף עם 2 כפות שמן; לעטוף לסכל סביב שום וcrimp לאטום בחוזקה.
מניחים שום ותירס על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד תירס רך שום רך, על 25 דקות עבור תירס ו 40 דקות עבור שום. מגניב במקצת.
לסחוט שום מתוך עורות לתוך קערה גדולה; להוסיף כל שמן מנייר כסף.
מוסיפים מיץ לימון, קליפת לימון, ו 3 כפות שמן; שום מחית, ולאחר מכן לטאטא תערובת. לקלף תירס; לחתוך גרעינים מקלח ולהעביר לאותה קערה.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
ניקוז. לשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
מניחים בקערה בינונית; לזרוק עם 1 כף שמן. באמצעות מזמרה במטבח, לחתוך פסטה לרוחב מספר פעמים.
מוסיפים פסטה, ירקות, רדיקיו, ריקוטה, פרמזן מגורר, ועשבי תיבול לקערה עם תערובת שום; לזרוק למעיל. מתבלים במלח ופלפל.