קפלצ'י די זוקה
קפלצ'י די צוקאן הוא ידידותי ללא גלוטן, ראשוני ופודמפה מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 485 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.66 דולר למנה. אם יש לכם ביצים, דלעת חמאה, פרמיגיאנו-רג'יאנו בתוספת 1/4 כוס, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 62%. נסו אגנולוטי די זוקה, ריזוטו די זוקה, ו סקאפיס די זוקה-דלעת חמאה במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
בקערת ערבוב גדולה מערבבים יחד דלעת, ביצים, גבינה ואגוז מוסקט עד לקבלת תערובת חלקה והומוגנית. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
חותכים יריעות פסטה לריבועים בגודל 3 אינץ'.
מניחים 1 כפית מילוי דלעת במרכז כל אחד מהם, מקפלים ליצירת משולשים, לוחצים היטב סביב כל הקצוות. קח שתי פינות נוספות והפגיש ולחץ בחוזקה כדי לחבר וליצור מעט
מניחים קפלצ ' י במים רותחים ומורידים את האש לרתיחה גבוהה. מבשלים עד שהם רכים, בערך 2 עד 3 דקות.
ממיסים חמאה במחבת מטגן 12-14 אינץ ' מרווה להוסיף. מסננים בזהירות פסטה ומניחים בתבנית עם חמאה. חם בעדינות 1 דקה ומגישים.