המתכון קפרזה "סלסה" קישואים עם מלח ים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 96 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך שמן זית, קישואים, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו קפרזה אפרסק מקורמל עם מלח ים מעושן, סלסה קפרזה, ו קישואים קפרזה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחבת גריל מחממת מעל חום בינוני גבוה.
2
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה; לזרוק היטב מעיל. מסדרים קישואים בשכבה אחת במחבת; גריל 4 דקות, פונה לאחר 2 דקות.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.