קפרזה תות אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 3647 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 224 גר' של שומן. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו סוכריות, חלב שקדים, אבוקדו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. נסו סלט קפרזה תות אבוקדו, סלט קפרזה אבוקדו בתוספת 5 סלטי אבוקדו פריכים, ו טוסט אבוקדו קפרזה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן, להביא את החומץ לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר החומץ מתחיל להתבשל, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 6 עד 10 דקות, חשף, עד החומץ מתעבה, ומקטין נפח בחצי. תניח בצד.בינתיים, מוסיפים את התותים, העגבניות, האבוקדו והזיליקום לקערה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-o
2
טפטוף על השמן בעדינות לזרוק עד הירקות מצופים. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל וזורקים שוב בקצרה.פיזור על הכמות הרצויה של זרעים קלויים או אגוזים.
מגישים באופן מיידי. סלט זה הוא בהחלט הטוב ביותר נהנה טרי, אבל שאריות ניתן לאחסן במיכל אטום במשך כמה שעות במידת הצורך.
5
מוסיפים את aquafaba, לימון, חומץ, סירופ, מלח, חרדל יבש לתוך מיכל גבוה. עם בלנדר טבילה, להתמזג כדי לשלב. לחלופין, השתמש בבלנדר במהירות גבוהה זקוף, ולהתמזג במהירות נמוכה עד בינונית. תוך מיזוג, זרם לאט בשמן (כף או שניים בכל פעם) עד שהוא מתעבה לתוך מיונז לבן, שמנת. (אני בדרך כלל use3/4 כוס בתוספת 2 כפות שמן, אבל ייתכן שיהיה עליך בכל מקום בין 3/4 ל 1 כוס.) לאחסן שאריות במיכל אטום או צנצנת במקרר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מוסיף את כוס חלב שקדים לתוך בלנדר יחד עם 2 קוביות קרח חלב שקדים, אבקת מאצ ' ה, וניל, סירופ מייפל, וקוביית חיטה הקפואה האופציונלית(ים). להתמזג על גבוה במשך כ -20 שניות כדי להבטיח שהוא מקבל נחמד וקציפתי.
מוסיפים את מי הקוקוס ומיץ המנגו לתוך בלנדר במהירות גבוהה (64-אונקיה). (אם הבלנדר שלך הוא בצד הקטן, ייתכן שתרצה לעשות חצי אצווה.) עכשיו להוסיף את שאר החומרים. להתמזג על גבוה עד סופר חלק. אם יש לך Vitamix, להשתמש מקל tamper כדי להזיז דברים. לטעום ולהתאים מתיקות אם תרצה. אם זה טארט מדי, אל תהסס להוסיף קצת ממתיק נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
ממתיק
1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר
1 כף סוכר אדום גס
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לשרת וליהנות!
1
מוסיפים את החלב, הסוכר, השמן, החומץ והוניל לקערת ערבוב גדולה. עם מערבלים חשמליים, לנצח את החומרים הרטובים במהירות נמוכה עד combined.In קערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, ומלח עד שלא נשארים גושים.בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח היבש למרכיבים הרטובים ולהכות רק עד חלקה ולא נשארים כתמים של קמח.כפית הבלילה לתוך ספינות הקאפקייקס, כשני שלישים מלאים עבור כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוז
אפונה קליפה סגולה
לחתוך לקוביות
סוכריות פרוסות Necco
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
אופים במשך 20 עד 24 דקות, או עד הקאפקייקס לאט באביב בחזרה כאשר נלחץ בעדינות עם אצבע. קיסם מוכנס למרכז צריך גם לצאת נקי. לקרר את הקאפקייקס על מדף קירור.לקבלת קרם חמאה: בקערה גדולה, להכות את החמאה ווניל עם מקצף חשמלי עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
סוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
הסוכריות של Peachie-o
3
מוסיף את הסוכר הדובדבן, בהדרגה, תוך מכות על מהירות נמוכה. עכשיו, להוסיף בחלב כדי לדלל אותו לעקביות הרצויה שלך, תוך הגדלת המהירות בהדרגה. אני מוסיף כפית בכל פעם. אם בשלב כלשהו אתה מוסיף יותר מדי חלב ואת קרם החמאה הופך נוזלי, פשוט להוסיף יותר סוכר הדובדבן כדי לעבות אותו בחזרה. אתה רוצה עקביות להפיץ נחמד כי הוא לא נוזל.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
מוסיפים את המלח לטעם ומכים שוב לשלב.לאחר הקאפקייקס הם מגניבים לחלוטין, להפיץ שכבה עבה של ציפוי על גבי כל אחד, ואחריו כמות נדיבה של סוכריות. תהנו!שאריות קאפקייקס ישמור במשך כמה ימים במיכל אטום, או שאתה יכול להקפיא אותם עד 1 חודש. אני מקפיא אותם חשופים בהתחלה ואז ברגע שהם קפואים, אני עוטף כל קאפקייק בנפרד בנייר כסף. ואז אני מניח את כולם לתוך שקית zip מקפיא גדולה, לחיצה על כל האוויר.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכל
לחתוך לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
קילו פטל שחור (בערך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה