קושימומחה
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות53
מגזין

קפרזה תות אבוקדו

קפרזה תות אבוקדו
קפרזה תות אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 3647 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 224 גר' של שומן. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו סוכריות, חלב שקדים, אבוקדו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. נסו סלט קפרזה תות אבוקדו, סלט קפרזה אבוקדו בתוספת 5 סלטי אבוקדו פריכים, ו טוסט אבוקדו קפרזה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, להביא את החומץ לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר החומץ מתחיל להתבשל, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 6 עד 10 דקות, חשף, עד החומץ מתעבה, ומקטין נפח בחצי. תניח בצד.בינתיים, מוסיפים את התותים, העגבניות, האבוקדו והזיליקום לקערה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
טפטוף על השמן בעדינות לזרוק עד הירקות מצופים. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל וזורקים שוב בקצרה.פיזור על הכמות הרצויה של זרעים קלויים או אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
טפטוף על כל הפחתת בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
4
מגישים באופן מיידי. סלט זה הוא בהחלט הטוב ביותר נהנה טרי, אבל שאריות ניתן לאחסן במיכל אטום במשך כמה שעות במידת הצורך.
5
מוסיפים את aquafaba, לימון, חומץ, סירופ, מלח, חרדל יבש לתוך מיכל גבוה. עם בלנדר טבילה, להתמזג כדי לשלב. לחלופין, השתמש בבלנדר במהירות גבוהה זקוף, ולהתמזג במהירות נמוכה עד בינונית. תוך מיזוג, זרם לאט בשמן (כף או שניים בכל פעם) עד שהוא מתעבה לתוך מיונז לבן, שמנת. (אני בדרך כלל use3/4 כוס בתוספת 2 כפות שמן, אבל ייתכן שיהיה עליך בכל מקום בין 3/4 ל 1 כוס.) לאחסן שאריות במיכל אטום או צנצנת במקרר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מוסיף את כוס חלב שקדים לתוך בלנדר יחד עם 2 קוביות קרח חלב שקדים, אבקת מאצ ' ה, וניל, סירופ מייפל, וקוביית חיטה הקפואה האופציונלית(ים). להתמזג על גבוה במשך כ -20 שניות כדי להבטיח שהוא מקבל נחמד וקציפתי.
מרכיבים שתצטרך
מאצ ' המאצ ' ה
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך כוס, יחד עם קוביות קרח חלב שקדים יותר. אתה יכול גם להוסיף כפית של קצפת קוקוס ופיזור של מאצ ' ה על גבי כדי להפוך אותו אולטרה מפואר-מכנסיים!
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מאצ ' המאצ ' ה
3
מוסיפים את מי הקוקוס ומיץ המנגו לתוך בלנדר במהירות גבוהה (64-אונקיה). (אם הבלנדר שלך הוא בצד הקטן, ייתכן שתרצה לעשות חצי אצווה.) עכשיו להוסיף את שאר החומרים. להתמזג על גבוה עד סופר חלק. אם יש לך Vitamix, להשתמש מקל tamper כדי להזיז דברים. לטעום ולהתאים מתיקות אם תרצה. אם זה טארט מדי, אל תהסס להוסיף קצת ממתיק נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
ממתיקממתיק
1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לשרת וליהנות!
1
מוסיפים את החלב, הסוכר, השמן, החומץ והוניל לקערת ערבוב גדולה. עם מערבלים חשמליים, לנצח את החומרים הרטובים במהירות נמוכה עד combined.In קערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, ומלח עד שלא נשארים גושים.בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח היבש למרכיבים הרטובים ולהכות רק עד חלקה ולא נשארים כתמים של קמח.כפית הבלילה לתוך ספינות הקאפקייקס, כשני שלישים מלאים עבור כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
אופים במשך 20 עד 24 דקות, או עד הקאפקייקס לאט באביב בחזרה כאשר נלחץ בעדינות עם אצבע. קיסם מוכנס למרכז צריך גם לצאת נקי. לקרר את הקאפקייקס על מדף קירור.לקבלת קרם חמאה: בקערה גדולה, להכות את החמאה ווניל עם מקצף חשמלי עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיף את הסוכר הדובדבן, בהדרגה, תוך מכות על מהירות נמוכה. עכשיו, להוסיף בחלב כדי לדלל אותו לעקביות הרצויה שלך, תוך הגדלת המהירות בהדרגה. אני מוסיף כפית בכל פעם. אם בשלב כלשהו אתה מוסיף יותר מדי חלב ואת קרם החמאה הופך נוזלי, פשוט להוסיף יותר סוכר הדובדבן כדי לעבות אותו בחזרה. אתה רוצה עקביות להפיץ נחמד כי הוא לא נוזל.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
מוסיפים את המלח לטעם ומכים שוב לשלב.לאחר הקאפקייקס הם מגניבים לחלוטין, להפיץ שכבה עבה של ציפוי על גבי כל אחד, ואחריו כמות נדיבה של סוכריות. תהנו!שאריות קאפקייקס ישמור במשך כמה ימים במיכל אטום, או שאתה יכול להקפיא אותם עד 1 חודש. אני מקפיא אותם חשופים בהתחלה ואז ברגע שהם קפואים, אני עוטף כל קאפקייק בנפרד בנייר כסף. ואז אני מניח את כולם לתוך שקית zip מקפיא גדולה, לחיצה על כל האוויר.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברחלב שקדים לא ממותק, לפי הצורךחלב שקדים לא ממותק, לפי הצורך250mLsכוס חלב שקדים לא ממותקכוס חלב שקדים לא ממותק11 כף אורגנו מיובשנייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם5mLsכפית חומץ תפוחיםכפית חומץ תפוחים1( חצילים)אבוקדו בשל, מגולען חתוךאבוקדו בשל, מגולען חתוך50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 cup אבוקדו ארוז1/4 cup אבוקדו ארוז1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה80mLs1/3 כוס חומץ בלסמי1/3 כוס חומץ בלסמי8חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/3 כוס ארז עלים בזיליקום רופף, לחתוך chiffonadeÂ1/3 כוס ארז עלים בזיליקום רופף, לחתוך chiffonadeÂ2שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם5mLsכפית סירופ אורז חוםכפית סירופ אורז חום100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 cup חמאה טבעונית1/2 cup חמאה טבעונית160חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוס ענבים או עגבניות שרי, חצויכוס ענבים או עגבניות שרי, חצוי250mLsמי קוקוס כוסמי קוקוס כוס15חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/3 כוס עלי כוסברה טריים1/3 כוס עלי כוסברה טריים18חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'2/3 כוס ארז באופן רופף עלי פטרוזיליה טריים2/3 כוס ארז באופן רופף עלי פטרוזיליה טריים2larges(400 גרם סך) תפוחים סמית סבתא, cored וקצוץ גס(400 גרם סך) תפוחים סמית סבתא, cored וקצוץ גס80mLs1/3 כוס שמן זרעי ענבים1/3 כוס שמן זרעי ענבים1כדי 2 קפוא wheatgrass קוביית(ים)** (אופציונלי)כדי 2 קפוא wheatgrass קוביית(ים)** (אופציונלי)5largesעד 6 קוביות קרח גדולות, או לפי הצורךעד 6 קוביות קרח גדולות, או לפי הצורך60mLsקוביות קרח חלב שקדים, ועוד להגשהקוביות קרח חלב שקדים, ועוד להגשה250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות אבקת סוכר הדובדבן, מנופה במידת הצורךכוסות אבקת סוכר הדובדבן, מנופה במידת הצורך125mLs1/2 כוס מיץ מנגו (אני אוהב שמח Planet מיץ מנגו אורגני)1/2 כוס מיץ מנגו (אני אוהב שמח Planet מיץ מנגו אורגני)4חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון טרי, או לפי הטעםמיץ לימון טרי, או לפי הטעם15mLsמיץ לימון טרי כףמיץ לימון טרי כף70חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס מנגו קפוא גושים1/2 כוס מנגו קפוא גושים2חתיכות טופי הית' ברסירופ מייפל טהור, או לפי הטעםסירופ מייפל טהור, או לפי הטעם1אוראו ממולאים כפוליםאבקת תה ירוק מאצ'האבקת תה ירוק מאצ'ה0חתיכות טופי הית' בראבקת חרדל יבשהאבקת חרדל יבשה220חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קנה סוכר טבעי כוסקנה סוכר טבעי כוס2חתיכות טופי הית' ברשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(190 מ (190 מ "ל עד 250 מ" ל) שמן זרעי ענבים או שמן זית טהור / מעודן70חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גביעים ארוזים חסה עלה אדום או רומייןגביעים ארוזים חסה עלה אדום או רומיין0חתיכות טופי הית' ברמלח ים משובח, או לפי הטעםמלח ים משובח, או לפי הטעם1חתיכות טופי הית' ברמלח ים משובח, לפי הטעםמלח ים משובח, לפי הטעם1חתיכות טופי הית' ברמלח ים משובחמלח ים משובח2שרימפס וורידיםמלח הימלאיה ורוד או מלח ים משובח, לפי הטעםמלח הימלאיה ורוד או מלח ים משובח, לפי הטעם2שרימפס וורידיםזרעי שומשום קלויים או אגוזי פקאן קצוצים, עבור הגשהזרעי שומשום קלויים או אגוזי פקאן קצוצים, עבור הגשה2שרימפס וורידיםספרינקלס, לקישוטספרינקלס, לקישוט135חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוס קליפות ותותים פרוסיםכוס קליפות ותותים פרוסים2smallsחתיכות פינקי בגודל (12 g סך הכל) כורכום טרי קלופיםחתיכות פינקי בגודל (12 g סך הכל) כורכום טרי קלופים210חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוסות קמח לכל המטרה unbleached1/2 כוסות קמח לכל המטרה unbleached27חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/3 כוס אבקת קקאו לא ממותק1/3 כוס אבקת קקאו לא ממותק250mLsכוס שקדים unsweetened או חלב קוקוסכוס שקדים unsweetened או חלב קוקוס0חתיכות טופי הית' בראבקת שעועית וניל או 1 שעועית וניל*, זרעאבקת שעועית וניל או 1 שעועית וניל*, זרע1חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור11 כף אורגנו מיובשתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור45mLsכפות aquafaba (מלח חומוס)כפות aquafaba (מלח חומוס)