קפרזה תות אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 3647 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 224 גר' של שומן. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו סוכריות, חלב שקדים, אבוקדו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. נסו סלט קפרזה תות אבוקדו, סלט קפרזה אבוקדו בתוספת 5 סלטי אבוקדו פריכים, ו טוסט אבוקדו קפרזה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן, להביא את החומץ לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר החומץ מתחיל להתבשל, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 6 עד 10 דקות, חשף, עד החומץ מתעבה, ומקטין נפח בחצי. תניח בצד.בינתיים, מוסיפים את התותים, העגבניות, האבוקדו והזיליקום לקערה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
טפטוף על השמן בעדינות לזרוק עד הירקות מצופים. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל וזורקים שוב בקצרה.פיזור על הכמות הרצויה של זרעים קלויים או אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
טפטוף על כל הפחתת בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
צמצום
4
מגישים באופן מיידי. סלט זה הוא בהחלט הטוב ביותר נהנה טרי, אבל שאריות ניתן לאחסן במיכל אטום במשך כמה שעות במידת הצורך.
5
מוסיפים את aquafaba, לימון, חומץ, סירופ, מלח, חרדל יבש לתוך מיכל גבוה. עם בלנדר טבילה, להתמזג כדי לשלב. לחלופין, השתמש בבלנדר במהירות גבוהה זקוף, ולהתמזג במהירות נמוכה עד בינונית. תוך מיזוג, זרם לאט בשמן (כף או שניים בכל פעם) עד שהוא מתעבה לתוך מיונז לבן, שמנת. (אני בדרך כלל use3/4 כוס בתוספת 2 כפות שמן, אבל ייתכן שיהיה עליך בכל מקום בין 3/4 ל 1 כוס.) לאחסן שאריות במיכל אטום או צנצנת במקרר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
קליפות מלימון
להתיז תמצית וניל
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מוסיף את כוס חלב שקדים לתוך בלנדר יחד עם 2 קוביות קרח חלב שקדים, אבקת מאצ ' ה, וניל, סירופ מייפל, וקוביית חיטה הקפואה האופציונלית(ים). להתמזג על גבוה במשך כ -20 שניות כדי להבטיח שהוא מקבל נחמד וקציפתי.
מוסיפים את מי הקוקוס ומיץ המנגו לתוך בלנדר במהירות גבוהה (64-אונקיה). (אם הבלנדר שלך הוא בצד הקטן, ייתכן שתרצה לעשות חצי אצווה.) עכשיו להוסיף את שאר החומרים. להתמזג על גבוה עד סופר חלק. אם יש לך Vitamix, להשתמש מקל tamper כדי להזיז דברים. לטעום ולהתאים מתיקות אם תרצה. אם זה טארט מדי, אל תהסס להוסיף קצת ממתיק נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
ממתיק
1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לשרת וליהנות!
1
מוסיפים את החלב, הסוכר, השמן, החומץ והוניל לקערת ערבוב גדולה. עם מערבלים חשמליים, לנצח את החומרים הרטובים במהירות נמוכה עד combined.In קערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, ומלח עד שלא נשארים גושים.בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח היבש למרכיבים הרטובים ולהכות רק עד חלקה ולא נשארים כתמים של קמח.כפית הבלילה לתוך ספינות הקאפקייקס, כשני שלישים מלאים עבור כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
על הסוכר של קונדיטורים
שוש מחרוזת נעליים
דבש הדרים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
אופים במשך 20 עד 24 דקות, או עד הקאפקייקס לאט באביב בחזרה כאשר נלחץ בעדינות עם אצבע. קיסם מוכנס למרכז צריך גם לצאת נקי. לקרר את הקאפקייקס על מדף קירור.לקבלת קרם חמאה: בקערה גדולה, להכות את החמאה ווניל עם מקצף חשמלי עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיף את הסוכר הדובדבן, בהדרגה, תוך מכות על מהירות נמוכה. עכשיו, להוסיף בחלב כדי לדלל אותו לעקביות הרצויה שלך, תוך הגדלת המהירות בהדרגה. אני מוסיף כפית בכל פעם. אם בשלב כלשהו אתה מוסיף יותר מדי חלב ואת קרם החמאה הופך נוזלי, פשוט להוסיף יותר סוכר הדובדבן כדי לעבות אותו בחזרה. אתה רוצה עקביות להפיץ נחמד כי הוא לא נוזל.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים את המלח לטעם ומכים שוב לשלב.לאחר הקאפקייקס הם מגניבים לחלוטין, להפיץ שכבה עבה של ציפוי על גבי כל אחד, ואחריו כמות נדיבה של סוכריות. תהנו!שאריות קאפקייקס ישמור במשך כמה ימים במיכל אטום, או שאתה יכול להקפיא אותם עד 1 חודש. אני מקפיא אותם חשופים בהתחלה ואז ברגע שהם קפואים, אני עוטף כל קאפקייק בנפרד בנייר כסף. ואז אני מניח את כולם לתוך שקית zip מקפיא גדולה, לחיצה על כל האוויר.