קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

קצ'וקו בפרידה (דג)

קצ'וקו בפרידה (דג)
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Cacciuco alla Livornese, Livornese עוף, ו סנאפר אדום Livornese.

הוראות

1
נקי וקנה מידה (במידת הצורך) כל פירות הים. בדוק את הקלאמרי לכל סחבת ולחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבחסולם מטבח
2
יוצקים 1 כף שמן זית בסיר בגודל בינוני עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
חום מעל להבה בינונית-גבוהה עד חם אבל לא מעשן.
4
מוסיפים את המולים ואת הכיסוי, מהביל עד המולים לפתוח, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
5
הסר את המולים, שמירה על המיצים שנותרו מאחור במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מוסיפים את השמן הנותר וחמים על להבה חמה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את השום הפרוס, פטרוזיליה, סלרי, בצל ופלפל צ ' ילי. מבשלים עד השום מתרכך והופך חום זהוב בהיר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיף את היין ולתת לו להרתיח ולהתאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיף את העגבניות הקצוצות, מלח לפי הטעם ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
מוסיפים 2 כוסות מים, מיצי צדפות שמורות והדגים הנותרים (בכללותו) ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
11
בואו לבשל את התערובת לרתיחה חשופה, חשופה, עד הדג הוא אטום ומתקלף, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
12
הסר את הדגים מן המחבת במקום מרק שטוח רחב ולהניח בצד במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מביאים את הנוזל לרתיחה מעל חום גבוה, מוסיפים את השרימפס ואז מנמיכים את החום ולתת להתבשל עד הסרטנים הם אטומים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
14
מוסיפים את הקלמרי, ואת shucked מולים ולתת ומבשלים עד כל קלמרי הוא רק מבושל דרך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
15
חותכים את שן השום הנותרת לשניים, ולהשתמש בקצה לחתוך לשפשף את הלחם הקלוי, הקניית טעם שום. זרוק את שן השום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
16
מגישים את המרק חם בקערות מרק מחוממות עם טוסט שפשף שום בצד.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק