קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

קציאטורה עוף חריף

קציאטורה עוף חריף
Cacciatore עוף פיקנטי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 4 . מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 54 אוהדים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם רוטב עגבניות כמות, שטוחהפטרוזיליה, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מחממים את השמן במחבת צלייה עמוקה וחסינה thats גדול מספיק כדי להתאים את העוף בשכבה אחת. מתבלים את חתיכות העוף בכל מקום, ואז מניחים את המחבת על הכיריים ומבשלים בחום בינוני במשך 7-10 דקות בכל צד עד להשחמה היטב. לגרוף את העוף עם כפית מחוררת ולשים בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
מוסיפים את הפלפלים ואת הצ ' ילי למחבת (עדיין צריך להיות הרבה שומן נשאר בו) ומבשלים 10 דקות עד רך ומתחיל חום בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים כל עודף שומן, ואז לשפוך את היין ומערבבים היטב עבור 1-2 דקות כפי שהוא בועות למעלה. להטות את רוטב העגבניות לתוך המחבת ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להוסיף קצת מים (עד 150ml) כדי להשיג עקביות עבה, לשפוך. נסטלי את העוף לרוטב ולפזר עם הזיתים. מכסים, אופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן לחשוף ולבשל במשך 15-20 דקות יותר כדי לאפשר את העוף כדי להתבשל. כפית את כל השומן שעלה על פני השטח, לפזר פטרוזיליה ומגישים עם קצת אורז, פירה או פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף