קציאטורה עוף חריף
Cacciatore עוף פיקנטי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 4 . מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 54 אוהדים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם רוטב עגבניות כמות, שטוחהפטרוזיליה, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מחממים את השמן במחבת צלייה עמוקה וחסינה thats גדול מספיק כדי להתאים את העוף בשכבה אחת. מתבלים את חתיכות העוף בכל מקום, ואז מניחים את המחבת על הכיריים ומבשלים בחום בינוני במשך 7-10 דקות בכל צד עד להשחמה היטב. לגרוף את העוף עם כפית מחוררת ולשים בצד אחד.
מוסיפים את הפלפלים ואת הצ ' ילי למחבת (עדיין צריך להיות הרבה שומן נשאר בו) ומבשלים 10 דקות עד רך ומתחיל חום בקצוות.
יוצקים כל עודף שומן, ואז לשפוך את היין ומערבבים היטב עבור 1-2 דקות כפי שהוא בועות למעלה. להטות את רוטב העגבניות לתוך המחבת ומערבבים שוב.
להוסיף קצת מים (עד 150ml) כדי להשיג עקביות עבה, לשפוך. נסטלי את העוף לרוטב ולפזר עם הזיתים. מכסים, אופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן לחשוף ולבשל במשך 15-20 דקות יותר כדי לאפשר את העוף כדי להתבשל. כפית את כל השומן שעלה על פני השטח, לפזר פטרוזיליה ומגישים עם קצת אורז, פירה או פולנטה.