קציץ שקדים נפוח הוא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם תמצית שקדים, וניל, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עוגת תפוחי אדמה שקדים, עוגת שקדים קינוח פיצה, ו עקיצות עלים שקדים פטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים 1/2 כוס חמאה לתוך 1 כוס קמח עד מתפורר; מערבבים 1/4 כוס מים קרים. טופס בצק לכדור, ולחלק לשניים. על תבנית אפייה משומנת, לטפוח כל חצי לתוך מלבן 3-x 11 אינץ', מרווח 4 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
יוצקים 1 כוס מים לסיר; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים 1/2 כוס חמאה, ערבוב עד חמאה נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6
להוסיף 1 קמח כוס, ערבוב במרץ עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
7
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ומכים היטב לאחר כל תוספת. פעימה בתמצית שקדים. טיפה תערובת ב כף גדושתופסים על גבי כל מלבן, מכסה את החלק העליון ואת הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
(קיבלר)
8
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר מהתנור, ומיד מברשת עם ריבה. מערבבים יחד אבקת סוכר, וניל, וחלב לעשות ציפוי דק. כאשר נשיפה מתקררת, טפטוף עם ציפוי.