קציץ בשר איטלקי
קציץ בשר איטלקי לוקח בערך שעה ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-89 גרם חלבון, 101 גרם שומן ובסך הכל 1471 קלוריות. תמורת 5.22$ למנה, תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1253 יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי פטרוזיליה, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זהו מתכון יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 97%. מתכונים דומים: קציץ בשר איטלקי, קציץ בשר איטלקי וקציץ בשר איטלקי.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת בינונית על אש בינונית ומוסיפים את השום.
מטגנים דקה אחת ואז מוסיפים את הפלפלים והבצל ומטגנים עד שהם רכים.
טורפים יחד את הבזיליקום, הפטרוזיליה והביצים בקערה קטנה, ולאחר מכן מוסיפים את המלח והפלפל השחור.
מערבבים את הפרמזן ופירורי הלחם בקערה קטנה נוספת. שלבו היטב את הבשר, עשבי התיבול והביצים, פרמזן ופירורי לחם, הווסטרשייר, חומץ ו-2 כפות שמן זית הנותרות יחד בקערה גדולה בעזרת הידיים, תוך הקפדה לא לערבב יתר על המידה.
אורזים את תערובת הבשר לתבנית משומנת, אם אין ברשותכם תבנית לחם יוצרים את תערובת הבשר לצורת כיכר על תבנית תנור משומנת או תבנית אפייה. משטחים את המרינרה ומקפידים להתפזר בצורה אחידה מעל.
אופים כ-50 עד 60 דקות או עד שמדחום לקריאה מיידית רושם 160 מעלות F באמצע קציצת הבשר.
מוציאים מהתנור ונותנים לנוח 5 דקות. פורסים ומגישים.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
קברנה סוביניון וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי עבור קציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. אתה יכול לנסות את Bodegas Naveran Dama Cava. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![Bodegas Naveran Dama Cava]()
Bodegas Naveran Dama Cava
אחד מכמה קאוואות וינטג' שיוצרו בספרד. Dama בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נברן מייצרת קאוואות באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאוואות המיוצרות כאן הן מכרמים בבעלות ובשליטה של האחוזה. הדמה מותסס בבקבוק (a la méthode champenoise) ומתיישן במשקעיו במשך 24 חודשים. Caves Navera'n הוא יצרן קאווה פרימיום המשתמש בענבים שגדלו באחוזה. Navera'n Dama היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק ליין גוף ונפח, ו-Parellada, המעניקה אופי נוצץ ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי שמפניה ייהנו מ"תוסת החקלאים" הים תיכונית עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הרעננה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.