קציץ בשר בסגנון איטלקי אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. 226 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם גבינת מוצרלה, בזיליקום, בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: קציץ בשר בסגנון איטלקי, קציץ בשר בסגנון איטלקי, ו קציץ בשר בסגנון איטלקי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה גדולה מערבבים יחד בשר בקר טחון, ביצים, פירורי לחם וקטשופ. מתבלים בתיבול בסגנון איטלקי, אורגנו, בזיליקום, מלח שום, קוביות עגבניות וגבינה. לחץ לתבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ', וכסה באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
פירורי לחם
מלח שום
בשר טחון
עגבנייה
קטשופ
אורגנו
גבינה
באזיל!
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
קערה
רדיד אלומיניום
3
אופים בתנור שחומם מראש כ 1 שעה, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיעה 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס).