קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות5
ציון בריאות28
מגזין

קציץ בשר בסגנון איטלקי II

קציץ בשר בסגנון איטלקי II
קציץ בשר בסגנון איטלקי II יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 669 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם שום, פטרוזיליה, בשר טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. , שהוא מוצק. נסו קציץ בשר בסגנון איטלקי, קציץ בשר בסגנון איטלקי, ו קציץ בשר בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, לטגן את הגזר והבצל במשך 2 דקות, או עד הבצל הוא שקוף.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים שום וקמח במשך 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
הסר מהחום ולתת מגניב.
5
בקערה גדולה, לשלב את הפטרוזיליה, בשר בקר, קטשופ, 1/2 כוס רוטב עגבניות, לחם וביצים, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
קטשופקטשופ
פטרוזיליהפטרוזיליה
לחםלחם
בקרבקר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים את תערובת הגזר / בצל וממשיכים לערבב, אבל לא מעל לערבב, כמו זה יהפוך את קציץ הבשר יבש.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
בצלבצל
7
העברת תערובת לתבנית אפייה 9x13 וליצור כיכר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 30 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בעוד כיכר אפייה, לחמם את רוטב העגבניות הנותרים וסוכר בסיר בינוני על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
יוצקים מעל כיכר כאשר נעשה.