קציץ בשר בסגנון איטלקי II
קציץ בשר בסגנון איטלקי II יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 669 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם שום, פטרוזיליה, בשר טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. , שהוא מוצק. נסו קציץ בשר בסגנון איטלקי, קציץ בשר בסגנון איטלקי, ו קציץ בשר בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, לטגן את הגזר והבצל במשך 2 דקות, או עד הבצל הוא שקוף.
מוסיפים שום וקמח במשך 2 דקות נוספות.
בקערה גדולה, לשלב את הפטרוזיליה, בשר בקר, קטשופ, 1/2 כוס רוטב עגבניות, לחם וביצים, ערבוב טוב.
מוסיפים את תערובת הגזר / בצל וממשיכים לערבב, אבל לא מעל לערבב, כמו זה יהפוך את קציץ הבשר יבש.
העברת תערובת לתבנית אפייה 9x13 וליצור כיכר.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 30 עד 45 דקות.
בעוד כיכר אפייה, לחמם את רוטב העגבניות הנותרים וסוכר בסיר בינוני על אש נמוכה בינונית.
יוצקים מעל כיכר כאשר נעשה.