קציץ בשר בקארי
קציץ בשר בקארי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קטשופ, בוטנים, ביצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו קציץ בשר בקארי, קציץ בשר בקארי אורז שחור, ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד בקר טחון, שיבולת שועל, בצל, תפוח, צימוקים, בוטנים, קטשופ, ביצה, אבקת קארי, קינמון ומלח. צורה ליצור שישה כיכרות 4x2 אינץ'.
מניחים במחבת רדודה גדולה.
אופים במשך כ 25 עד 30 דקות, או עד הסוף.