קציץ בשר הודו ברביקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ברביקיו טורקיה קציץ בשר. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו קציץ בשר ברביקיו הטוב ביותר, קציץ בשר הודו ברביקיו, ו קציץ בשר הודו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה, מערבבים תיבול ברביקיו, תיבול סרטן רתיחה, רוטב סויה, ביצה מוכה, 1 כוס רוטב ברביקיו ורוטב ווסטרשייר.
במחבת סאוט מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים שמן זית.
מוסיפים בצל, פלפל, מלח ופלפל ושום.
הסר מהחום ולהוסיף לערבב רטוב.
יוצקים תערובת לתוך קערה עם טורקיה הקרקע.
הוסף פירורי לחם ומערבבים הכל יחד עם הידיים.
מעבירים את תערובת הבשר לגיליון עוגיות או לתבנית אפייה. שימוש בידיים שלך, לעצב את הבשר לצורה מלבנית או מלבנית. * הערה של קוק: לחלופין, אתה יכול לטפוח את הבשר למחבת כיכר 9 על ידי 5 אינץ ' ויוצקים 1/2 כוס רוטב ברביקיו על גבי הכיכר.
הסר והוסף את כוס 1/2 השמורה של רוטב ברביקיו לחלק העליון ולהמשיך לאפות במשך 20 דקות נוספות.
מוסיפים את כל החומרים לקערה ומערבבים עד לשלב. שמור במיכל אטום עד 6 חודשים.
בסיר גדול, לשלב את כל החומרים. מביאים תערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה. קוק חשף, ערבוב לעתים קרובות, במשך 1 שעה 15 דקות.