תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ברביקיו טורקיה קציץ בשר. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו קציץ בשר ברביקיו הטוב ביותר, קציץ בשר הודו ברביקיו, ו קציץ בשר הודו (מתכונים דומים).
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
במחבת סאוט מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים בצל, פלפל, מלח ופלפל ושום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
לטגן עד רך.
6
הסר מהחום ולהוסיף לערבב רטוב.
7
יוצקים תערובת לתוך קערה עם טורקיה הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הוסף פירורי לחם ומערבבים הכל יחד עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
9
מעבירים את תערובת הבשר לגיליון עוגיות או לתבנית אפייה. שימוש בידיים שלך, לעצב את הבשר לצורה מלבנית או מלבנית. * הערה של קוק: לחלופין, אתה יכול לטפוח את הבשר למחבת כיכר 9 על ידי 5 אינץ ' ויוצקים 1/2 כוס רוטב ברביקיו על גבי הכיכר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
אופים במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר והוסף את כוס 1/2 השמורה של רוטב ברביקיו לחלק העליון ולהמשיך לאפות במשך 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מוסיפים את כל החומרים לקערה ומערבבים עד לשלב. שמור במיכל אטום עד 6 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
בסיר גדול, לשלב את כל החומרים. מביאים תערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה. קוק חשף, ערבוב לעתים קרובות, במשך 1 שעה 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות