קציץ בשר הודו חמוץ מתוק
הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם רוטב עגבניות, בצל, תחליף ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קציץ בשר חמוץ מתוק, קציץ בשר מתוק וחמוץ, ו קציץ בשר חמוץ מתוק.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את רוטב העגבניות, הסוכר החום, החומץ והחרדל; מניחים בצד. בקערה אחרת שלבו את הביצה, הבצל, הקרקרים, הפטרוזיליה, המלח, הפלפל ו -2 כפות תערובת עגבניות שמורה. מפוררים הודו מעל תערובת ומערבבים היטב. צורה לתוך 4-ב. איקס 3-ב. סגלגל.
מניחים ב-8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול; למעלה עם תערובת העגבניות שנותרה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לניתוק למשך 45-50 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד ומדחום בשר קורא 165 ניתנים לניתוק.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
קברנה סוביניון וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור קציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. אתה יכול לנסות דאן נאפה עמק קברנה סוביניון. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-90 דולר לבקבוק.
![עמק דאן נאפה קברנה סוביניון]()
עמק דאן נאפה קברנה סוביניון