קציץ בשר ובייקון
קציץ בשר ובייקון הוא המנה העיקרית המגישה 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-222 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן חמניות, לארוז מרווה & בצל מלית לערבב, לארוז בשר בקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: קציץ בשר משומר בשמיכת בייקון, בייקון צ'יזבורגר קציץ בשר, ו קציץ בשר בייקון-צ'דר.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז 4 ושמן החלק הפנימי של פח כיכר 900g. להטות את המילוי לערבב לתוך קערה, להתפורר קוביית המניות ויוצקים מעל 300 מ " ל מים רותחים. תערבבי אותו טוב, ואז תניחי אותו בצד.
למתוח את הפריחה בייקון קצת על ידי הפעלת החלק האחורי של כף לאורך שלהם, ולאחר מכן להשתמש 6-7 כדי קו הבסיס ואת הצדדים הארוכים ביותר של הפח. קוצצים את השאר.
מערבבים את הבייקון הקצוץ וטחון לתוך המילוי עם קצת פלפל שחור, ולאחר מכן לחץ לתוך פח בייקון מצופה ואופים במשך 40 דקות עד המשרד. להתברר לשרת פרוס.