קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

קציץ בשר חמוץ מתוק

קציץ בשר חמוץ מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר חמוץ מתוק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פירורי לחם, ביצה, רוטב חמוץ מתוק שנרכש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קציץ בשר חמוץ מתוק, קציץ בשר חמוץ מתוק, ו קציץ בשר הודו חמוץ מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350ºF. מקציפים ביצה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את כל מרכיבי קציץ הבשר הנותרים; מערבבים היטב. הקש תערובת בחוזקה במחבת כיכר ungreased 8x4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
אופים ב 350ºF. במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר קציץ בשר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מורחים על 3 כפות רוטב מתוק חמוץ על כיכר. מסדרים טבעות פלפל ופרוסות אננס על רוטב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
טבעות פלפל בננהטבעות פלפל בננה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
מברשת עם הנותרים רוטב כף.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
חזור לתנור; אופים 25 עד 30 דקות נוספות או עד קציץ הבשר מבושל היטב במרכז ומדחום הבשר רושם 160ºF. מכסים בנייר כסף; תנו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך קציץ בשר לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה