קציץ בשר טורקיה עם פטה ועגבניות מיובשות
קציץ בשר בטורקיה עם פטאן ועגבניות מיובשות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 193 קלוריות. 473 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו שום ועגבניות מיובשות עשבי תיבול, שום, גבינת פטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 73%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: קציץ בשר טורקיה עם פטאן ועגבניות מיובשות, קציץ בשר טורקיה עם עגבניות מיובשות, ו קיש תרד עם עגבניות מיובשות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ריססו תבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' בתרסיס בישול.
בקערה גדולה מערבבים יחד את פירורי הלחם, הפטרוזיליה, העגבניות המיובשות, השום, אם משתמשים, ביצים, חלב, פטה, מלח ופלפל.
מוסיפים את ההודו ומערבבים בעדינות לאיחוד, נזהרים לא לעבוד יתר על המידה על הבשר.
אורזים בזהירות את תערובת הבשר לתבנית המוכנה ואופים עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, כ-45 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח 5 דקות.
מעבירים לקרש חיתוך ופורסים. לשים על מגש הגשה ומגישים.