טרגון קציץ בשר דורש סביב 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 30 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 600 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בשר חזיר טחון, ביצים, טרגון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. עם כפית ציון 48%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קציץ הבשר החדש של מנלו פארק-אפשר להכין קציץ בשר טעים במסעדה בבית, זה לא סוד איך מכינים קציץ בשר, טרגון! רוטב לסלט דבש דיז'ון וטרגון, ו קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא נהגה להכין.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בקערה גדולה, מערבבים את הבשר ואת בשר חזיר בעדינות ללוש אותם יחד עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את הפפריקה, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
נוזל-אונקיות מים טריים
5
מוסיפים את שאר המרכיבים.
6
מערבבים לתערובת.
1
מחממים סיר קטן ומוסיפים את השמן הצמחי. כשהשמן מתחיל לעשן, מנמיכים את האש ומוסיפים חתיכה קטנה מהתערובת. מבשלים 1 עד 2 דקות מכל צד.