קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

קציץ בשר ישן מאוד

קציץ בשר ישן מאוד
קציץ בשר ישן מאוד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. אם יש לכם מים, בצל, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים בשר טחון עם מים וחלב בקערה גדולה באמצעות הידיים שלך עד בקר הוא רטוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
מיםמים
בקרבקר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים פירורי לחם, בצל, גזר, תפוח וביצה לתוך תערובת הבשר עד משולב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
גזרגזר
תפוחתפוח
בצלבצל
בקרבקר
ביצהביצה
4
צור את תערובת הבשר לתוך כיכר.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
5
מעבירים את קציץ הבשר לתבנית אפייה עמוקה; אוהל עם גיליון נייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה; להסיר אוהל רדיד ואופים עד כבר לא ורוד במרכז, כ 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום