קציץ בשר ישן מאוד
קציץ בשר ישן מאוד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. אם יש לכם מים, בצל, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים בשר טחון עם מים וחלב בקערה גדולה באמצעות הידיים שלך עד בקר הוא רטוב באופן שווה.
מערבבים פירורי לחם, בצל, גזר, תפוח וביצה לתוך תערובת הבשר עד משולב באופן שווה.
צור את תערובת הבשר לתוך כיכר.
מעבירים את קציץ הבשר לתבנית אפייה עמוקה; אוהל עם גיליון נייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה; להסיר אוהל רדיד ואופים עד כבר לא ורוד במרכז, כ 30 דקות יותר.