קציץ בשר משומר בשמיכת בייקון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1007 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. אם יש לכם סלרי, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 89% המנה הזו מעולה. נסו קציץ בשר משומר בשמיכת בייקון, קציץ בשר ובייקון, ו דשא מוזן בשר בקר עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בינתיים, מערבבים יחד פירורי לחם וחלב בקערה גדולה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מבשלים בצל, גזר, סלרי ושום בשמן עם 1 כפית מלח במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 8 עד 10 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מחום וקריר.
5
מערבבים בשר בקר, חזיר, קטשופ, ביצים, רוטב ווסטרשייר, פפריקה מעושנת, פלפל, 1 כפית מלח, וירקות מבושלים עם פירורי לחם ומערבבים עם הידיים עד שהירקות מופצים היטב והתערובת מלוכדת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חבילת בשר חזיר פרוס דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
צור תערובת לתוך כיכר 12 אינץ', על 4 1/2 אינץ ' רחב, במחבת, ולהניח פרוסות בייקון לרוחב על זה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
צולים בתנור עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז רושם 71°, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אם הבייקון למעלה לא פריך, תאתחל את התנור לטגן ולצלות את קציץ הבשר, 4 עד 5 אינץ ' מהחום, עד שהבייקון פריך ושחום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
תנו לקציץ הבשר לנוח במחבת 10 דקות לפני המעבר למגש.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
* פפריקה מעושנת מספרד היא הטעם המעושן האחרון, אחרי צ 'ילי צ' יפוטלה, אבל אל תתייאש אם אתה לא יכול למצוא אותו. דלג על זה ואתה עדיין בסופו של דבר עם קציץ בשר טעים.* בשר זה כבר הקרקע פעם אחת יהיה גס יותר ייתן קציץ הבשר שלך מרקם מושך יותר. זו עשויה להיות בקשה מיוחדת בסופרמרקט שלך או מהקצב שלך.* מתכון זה עובד גם עם צ ' אק קרקע רגילה או ביזון.* אם אתה מכין את קציץ הבשר יחד עם תפוחי האדמה המסולסלים, אתה יכול לאפות אותם זה לצד זה על אותו מתלה בתנור. אם המחבתות שלכם לא יתאימו זה לצד זה, שימו את קציץ הבשר בשליש העליון ותפוחי האדמה בשליש התחתון. כשזה מגיע לצלייה, אם כי, לצלות כל אחד בנפרד, כך שיש לך שליטה רבה יותר על כמה כל צלחת חום.* שאריות קציץ בשר שומר, מכוסה היטב ומקורר, 4 ימים. זה עושה כריך ממוצע עם בצל קרמל וחרדל דיז ' ון, או פשוט חסה, עגבניות, ומיונז.