קושיקשה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

קציץ בשר עם נגיסה

קציץ בשר עם נגיסה
קציץ בשר עם ביס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצה, סלסה, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת סוכריות קראק קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. נסו קציץ הבשר החדש של מנלו פארק-תוכלו להכין קציץ בשר טעים במסעדה בבית, זה לא סוד כיצד להכין קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא נהגה להכין, ו נשיכת חוף מד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
בקערה גדולה מערבבים יחד בשר בקר טחון, סלסה, גבינה, ביצה ופירורי קרקר. יוצרים כיכר ומניחים בתבנית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
בשר טחוןבשר טחון
גבינהגבינה
סלסהסלסה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
אופים כ 1 שעה, או עד שנעשה. הטמפרטורה הפנימית צריכה למדוד לפחות 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס), הבשר צריך להיות שחום דרך, ואת המיצים ברור.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור