את המתכון ניתן להכין קציץ בשר עם פטריות חנוקות וכרובית גבינה בסביבות 40 דקות. מנה אחת מכילה 911 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם פטריות פורטובלו לתינוקות, 12 להבים, פירורי לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 76%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: בייקון צ'וריסו צ' יפוטלה חנק את קציץ הבשר, בייקון צ'וריסו צ' יפוטלה חנק את קציץ הבשר, ו בקלה חנוקה בפטריות.
הוראות
1
מניחים בשר בקערה. מגררים בצל בעזרת קופסה או פומפיה כף יד ישירות מעל קערת הבשר.
מוסיפים מרווה, ביצה, פירורי לחם, ווסטרשייר וחרדל, מלח ופלפל ואז מערבבים בשר לאיחוד. ציון בשר לתוך 4 חלקים טופס 4 כיכרות בצורת אליפסה, 1 עד 1/2 אינץ ' עבה.
מחממים 2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של התבנית, במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את כיכרות הבשר ומבשלים 6 עד 7 דקות מכל צד.
5
מוציאים לפלטה ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
בזמן שקציץ הבשר מתבשל, מוסיפים לסיר עמוק ציר עוף ו -1 כף שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית. חתוך משם ירקות וגבעולים מבסיס הכרובית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
(הוציאו כבד וצוואר)
זיתים בשלים שלמים
ירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
7
חותכים את הליבה בעזרת סכין חיתוך חדה. הגדר ראש ליבה לסיר עם מרק. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה נוזלים. מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ומבשלים כרובית, מכוסה, עד שהיא רכה, 8 עד 10 דקות. חושפים את הסיר ומועכים את הכרובית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
גב שומן חזיר
8
תנו לנוזל להתבשל כשאתם מרסקים את הגבינות לכרובית. כשהתערובת מסמיכה מכבים את האש ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים פנימה עירית ומעבירים כרובית לכלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
לאחר הסרת כיכרות הבשר, הניחו את המחבת בחזרה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית והפטריות. מכסים את המחבת בנייר כסף ומקננים את נייר הכסף לתבנית עם מחבת שנייה קטנה יותר, ומחניקים את הפטריות. מבשלים עד שחום עמוק ורך, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץ
11
מוציאים את נייר הכסף, מוסיפים קמח ומבשלים עוד דקה.
הוסף זריקה של ויסקי או שרי, אם יש לך גם על היד, ואז לטאטא את בשר בקר. מערבבים חצי וחצי או שמנת ומביאים לבועה. מתבלים את רוטב הפטריות במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ויסקי סקוטי
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
נורה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מניחים את כיכרות הבשר על צלחות ארוחת הערב ומכבים ברוטב פטריות חם וחנק, כף את הכרובית לצד.
קציץ בשר עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מוסקטו ורוד תוסס יחף. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!