קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

קציץ בשר עם פטריות חנוקות וכרובית גבינה

קציץ בשר עם פטריות חנוקות וכרובית גבינה
את המתכון ניתן להכין קציץ בשר עם פטריות חנוקות וכרובית גבינה בסביבות 40 דקות. מנה אחת מכילה 911 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם פטריות פורטובלו לתינוקות, 12 להבים, פירורי לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 76%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: בייקון צ'וריסו צ' יפוטלה חנק את קציץ הבשר, בייקון צ'וריסו צ' יפוטלה חנק את קציץ הבשר, ו בקלה חנוקה בפטריות.

הוראות

1
מניחים בשר בקערה. מגררים בצל בעזרת קופסה או פומפיה כף יד ישירות מעל קערת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים מרווה, ביצה, פירורי לחם, ווסטרשייר וחרדל, מלח ופלפל ואז מערבבים בשר לאיחוד. ציון בשר לתוך 4 חלקים טופס 4 כיכרות בצורת אליפסה, 1 עד 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מחממים 2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של התבנית, במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את כיכרות הבשר ומבשלים 6 עד 7 דקות מכל צד.
5
מוציאים לפלטה ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
בזמן שקציץ הבשר מתבשל, מוסיפים לסיר עמוק ציר עוף ו -1 כף שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית. חתוך משם ירקות וגבעולים מבסיס הכרובית.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ירוקירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
חותכים את הליבה בעזרת סכין חיתוך חדה. הגדר ראש ליבה לסיר עם מרק. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה נוזלים. מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ומבשלים כרובית, מכוסה, עד שהיא רכה, 8 עד 10 דקות. חושפים את הסיר ומועכים את הכרובית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
תנו לנוזל להתבשל כשאתם מרסקים את הגבינות לכרובית. כשהתערובת מסמיכה מכבים את האש ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים פנימה עירית ומעבירים כרובית לכלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
לאחר הסרת כיכרות הבשר, הניחו את המחבת בחזרה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית והפטריות. מכסים את המחבת בנייר כסף ומקננים את נייר הכסף לתבנית עם מחבת שנייה קטנה יותר, ומחניקים את הפטריות. מבשלים עד שחום עמוק ורך, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
מוציאים את נייר הכסף, מוסיפים קמח ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
הוסף זריקה של ויסקי או שרי, אם יש לך גם על היד, ואז לטאטא את בשר בקר. מערבבים חצי וחצי או שמנת ומביאים לבועה. מתבלים את רוטב הפטריות במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
נורהנורה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
מניחים את כיכרות הבשר על צלחות ארוחת הערב ומכבים ברוטב פטריות חם וחנק, כף את הכרובית לצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות

מרכיבים

20פטריות קרימיני או בייבי פורטובלופטריות קרימיני או בייבי פורטובלו2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר2חופנים400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו1ראש גדולזיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים2351 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה601 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי וחצי או שמנת, 1 סיבוב של המחבתחצי וחצי או שמנת, 1 סיבוב של המחבת1גבינת פרמזן מגוררתחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1נורהויסקי או שרי יבש, אופציונליויסקי או שרי יבש, אופציונלי1ביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות1גבינת פרמזן מגוררתקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4sprigsמרווה טרייה, קצוצה דק, כ -2 כפותמרווה טרייה, קצוצה דק, כ -2 כפות680פלפל האבנרותערובת בקר טחון, חזיר ועגל (תערובת קציץ בשר) או סינטה טחונה-לבחירתכםתערובת בקר טחון, חזיר ועגל (תערובת קציץ בשר) או סינטה טחונה-לבחירתכם0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט מגורד, גלגל העיןאגוז מוסקט מגורד, גלגל העין541 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, מחולקשמן זית כתית מעולה, מחולק1קטןבצל, קלופים חצויבצל, קלופים חצוי1קומץפרמיג'אנו-רג' יאנו מגורד או רומנופרמיג'אנו-רג' יאנו מגורד או רומנו4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפלמלח ופלפל1גבינת פרמזן מגוררתרוטב ווסטרשייר, גלגל עין.רוטב ווסטרשייר, גלגל עין.76פלפל האבנרוכ -3 אונקיות, בורסין או גבינה רכה אחרת של שום ועשבי תיבולכ -3 אונקיות, בורסין או גבינה רכה אחרת של שום ועשבי תיבול3קרום: פירורי קרקר גרהםעירית, קצוצה או חתוכה, בערך 12 להביםעירית, קצוצה או חתוכה, בערך 12 להבים

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

קציץ בשר עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מוסקטו ורוד תוסס יחף. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!