קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

קציץ בשר עם פטריות חנוקות וכרובית גבינה

קציץ בשר עם פטריות חנוקות וכרובית גבינה
את המתכון ניתן להכין קציץ בשר עם פטריות חנוקות וכרובית גבינה בסביבות 40 דקות. מנה אחת מכילה 911 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם פטריות פורטובלו לתינוקות, 12 להבים, פירורי לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 76%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: בייקון צ'וריסו צ' יפוטלה חנק את קציץ הבשר, בייקון צ'וריסו צ' יפוטלה חנק את קציץ הבשר, ו בקלה חנוקה בפטריות.

הוראות

1
מניחים בשר בקערה. מגררים בצל בעזרת קופסה או פומפיה כף יד ישירות מעל קערת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים מרווה, ביצה, פירורי לחם, ווסטרשייר וחרדל, מלח ופלפל ואז מערבבים בשר לאיחוד. ציון בשר לתוך 4 חלקים טופס 4 כיכרות בצורת אליפסה, 1 עד 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מחממים 2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של התבנית, במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את כיכרות הבשר ומבשלים 6 עד 7 דקות מכל צד.
5
מוציאים לפלטה ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
בזמן שקציץ הבשר מתבשל, מוסיפים לסיר עמוק ציר עוף ו -1 כף שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית. חתוך משם ירקות וגבעולים מבסיס הכרובית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ירוקירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
חותכים את הליבה בעזרת סכין חיתוך חדה. הגדר ראש ליבה לסיר עם מרק. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה נוזלים. מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ומבשלים כרובית, מכוסה, עד שהיא רכה, 8 עד 10 דקות. חושפים את הסיר ומועכים את הכרובית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
תנו לנוזל להתבשל כשאתם מרסקים את הגבינות לכרובית. כשהתערובת מסמיכה מכבים את האש ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים פנימה עירית ומעבירים כרובית לכלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
לאחר הסרת כיכרות הבשר, הניחו את המחבת בחזרה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית והפטריות. מכסים את המחבת בנייר כסף ומקננים את נייר הכסף לתבנית עם מחבת שנייה קטנה יותר, ומחניקים את הפטריות. מבשלים עד שחום עמוק ורך, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מוציאים את נייר הכסף, מוסיפים קמח ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
הוסף זריקה של ויסקי או שרי, אם יש לך גם על היד, ואז לטאטא את בשר בקר. מערבבים חצי וחצי או שמנת ומביאים לבועה. מתבלים את רוטב הפטריות במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
נורהנורה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מניחים את כיכרות הבשר על צלחות ארוחת הערב ומכבים ברוטב פטריות חם וחנק, כף את הכרובית לצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות

מרכיבים

20פטריות קרימיני או בייבי פורטובלופטריות קרימיני או בייבי פורטובלו2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר2חופנים400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו1ראש גדולזיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים2351 לב מפאלדי טרי אם אפשרקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ601 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי וחצי או שמנת, 1 סיבוב של המחבתחצי וחצי או שמנת, 1 סיבוב של המחבת12 כפיות אבקת שוםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1נורהויסקי או שרי יבש, אופציונליויסקי או שרי יבש, אופציונלי1ביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות12 כפיות אבקת שוםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4sprigsמרווה טרייה, קצוצה דק, כ -2 כפותמרווה טרייה, קצוצה דק, כ -2 כפות680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תערובת בקר טחון, חזיר ועגל (תערובת קציץ בשר) או סינטה טחונה-לבחירתכםתערובת בקר טחון, חזיר ועגל (תערובת קציץ בשר) או סינטה טחונה-לבחירתכם0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד, גלגל העיןאגוז מוסקט מגורד, גלגל העין541 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, מחולקשמן זית כתית מעולה, מחולק1קטןבצל, קלופים חצויבצל, קלופים חצוי1קומץפרמיג'אנו-רג' יאנו מגורד או רומנופרמיג'אנו-רג' יאנו מגורד או רומנו4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל12 כפיות אבקת שוםרוטב ווסטרשייר, גלגל עין.רוטב ווסטרשייר, גלגל עין.76דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כ -3 אונקיות, בורסין או גבינה רכה אחרת של שום ועשבי תיבולכ -3 אונקיות, בורסין או גבינה רכה אחרת של שום ועשבי תיבול33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עירית, קצוצה או חתוכה, בערך 12 להביםעירית, קצוצה או חתוכה, בערך 12 להבים

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

קציץ בשר עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מוסקטו ורוד תוסס יחף. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!