קציץ בשר עם רוטב שמנת חמוצה
קציץ בשר עם רוטב שמנת חמוצה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, סלרי, קרם ומטבל בצל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . , שהוא מוצק. נסו קציץ בשר עם רוטב שמנת חמוצה, קציץ בשר עם חרדל ורוטב שמנת חמוצה, ו קציץ בשר הודו עם שמנת חמוצה {עם צלפים} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב בשר טחון, 1/2 כוס מטבל בצל, פירורי לחם, סלרי, בצל, שמיר, מלח, פלפל וביצים. השתמש בידיים שלך לערבב עד מעורבב היטב. לחץ לתוך מחבת כיכר 9x5 אינץ', או ליצור כיכר ולמקם אותו בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד הטמפרטורה הפנימית של כיכר היא 160 מעלות F (72 מעלות C).
בעוד קציץ הבשר מתבשל, הכינו את הרוטב. בסיר מעל חום בינוני, לשלב את מטבל הבצל הנותרים וקרם של מרק פטריות. מבשל, ערבוב עד מחומם דרך. כפית על מנות של קציץ בשר.