קציץ בשר קליפורניה
קציץ בשר קליפורניה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם בצל, פפריקה, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 9x13 אינץ תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום.
בקערה גדולה, מערבבים את הבשר, הבצל, פלפל ירוק, סלרי, ביצים, רוטב סויה וקטשופ. מתבלים עם בזיליקום, פטרוזיליה, אורגנו, אבקת שום, ו 2 כפיות פלפל.
מערבבים ב 1/2 כוס שיבולת שועל. בהדרגה לערבב בשארית שיבולת שועל 1/4 כוס בכל פעם עד תערובת הבשר הוא מוצק אבל לא נוקשה.
העברת תבנית אפייה מוכנה, וליצור צורה כיכר.
בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר החום, קטשופ, חרדל חום, טעם עשן mesquite, 1/2 פלפל כפית, ופפריקה.
אופים קציץ בשר 1 שעה בתנור שחומם מראש, או לטמפרטורה מינימלית של 160 מעלות F (72 מעלות F).