קציץ גבינה עוגת פירות
מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת גורגונזולה, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת פירות לבנה: עוגת פירות קלה של ננה ג'פסון, Fruktkaka (עוגת פירות שבדית .... לא כמו האמריקאי Fruitcake), ו עוגת פירות אי עם ציפוי גבינת שמנת קינמון-רום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות. מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על חום בינוני גבוה עד השחמה, על 8 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת עם כפית מחוררת. שמור את הטפטוף.
להתפורר מספיק של עוגת פירות כדי למדוד 1 כוס; להניח את העוגה הנותרת בצד.
מערבבים את העוגה התפוררה, קמח וחמאה עם האצבעות בקערה עד התערובת היא חתיכות בגודל אפונה.
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד פריך, 15 עד 20 דקות, ערבוב באמצע.
בואו מגניב, ואז להוסיף את הבייקון ולהתפורר התערובת לחתיכות קטנות יותר.
מקציפים את gorgonzola, גבינת שמנת, עירית, רוטב ווסטרשייר וקיין בקערה עם כף עץ עד חלקה; להפריש. קו מחבת מיני כיכר או צלחת סופלה קטנה עם ניילון נצמד, עוזב בליטה ארוכה בצדדים. לחץ את הקרמבל לתחתית הצלחת.
מורחים את תערובת הגבינה על שכבת הקרמבל ומקפלים את עטיפת הפלסטיק העודפת כדי לכסות את הגבינה. מקררים עד חברה, לפחות 1 שעה.
בינתיים, מברשת תבנית אפייה עם כמה טפטוף בייקון שמורות. חותכים את עוגת הפירות הנותרים לחתיכות בעובי 1/4 אינץ ' עם סכין משונן (אם הם מתפרקים, לחץ בחזרה יחד עם האצבעות שלך).
מניחים את הפרוסות על תבנית אפייה מוכנה, מברשת עם יותר טפטוף טוסט 7 עד 10 דקות לכל צד. מגניב על תבנית האפייה.
לחשוף את עובש הגבינה ולהפוך על מגש.
מגישים עם טוסט עוגת פירות.