קציץ הבשר של סבתא
קציץ הבשר של סבתא הוא ... חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. . אם יש לך בשר טחון, פירורי לחם מתובלים, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: קציץ בשר תוצרת בית (כמו שסבתא הכינה!), קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, ו קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה..
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב את בשר טחון, נקניק, פירורי לחם, בצל, פטריות, מרק וביצה.
מערבבים יחד היטב ומניחים במחבת כיכר 5x9 אינץ'.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 50 דקות.