קציצה Calzones
קציצה Calzones יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פירורי לחם, ביצה, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קציצה Calzones, קציצה Calzones, ו קציצה Calzones.
הוראות
מחממים תנור ל 204°; קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף. בקערה, מערבבים בשר בקר, בצל, שום, תיבול איטלקי, פירורי לחם, מלח ופלפל עד בשילוב טוב. תערובת צורה לתוך 16 כדורי 1 אינץ ' ומניחים על תבנית אפייה.
אופים במשך 12 עד 15 דקות, פונה לעתים קרובות.
מניחים רוטב עגבניות בקערה גדולה. לזרוק כדורי בשר עם רוטב ולהניח בצד להתקרר.
הפחת את טמפרטורת התנור ל 191°. קו גיליון אפייה עם רדיד וערפל עם ספריי בישול. מחלקים את הבצק ל 4pieces.
גלגל כל חתיכה למעגל 7-8 אינץ'. מחלקים כדורי בשר בין עיגולים בצק, מניח אותם על החצאים התחתונים ומשאיר גבול 1 אינץ'.
מפזרים כל קלצונה עם גבינה. מקפלים את הבצק מעל מילוי וקצה תחתון לגלגל מעל, לחיצה ו crimping יחד כדי לאטום. מקציפים ביצה עם 1 כף. מים ומברשת בכל רחבי calzones. לעשות חריץ בחלק העליון של כל קלצונה כדי לאפשר בריחה קיטור.
מניחים calzones על תבנית אפייה ואופים עד חום זהוב, כ 40 דקות.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.