קציצות אמיתיות וספגטי
קציצות ספגטי אמיתיות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1114 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 134 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, פטרוזיליה שטוחה, פירורי לחם מתובלים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 87%, המנה הזו מדהימה. נסו קציצות אמיתיות וספגטי, ספגטי קרבונרה אמיתי, ו קציצות עוף לספגטי וקציצות עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים בקערה את הבשרים הטחונים, שניהם פירורי לחם, פטרוזיליה, פרמזן, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, ביצה ו -3 / 4 כוס מים חמים.
שלב קלות מאוד עם מזלג. בעזרת הידיים יוצרים קלות את התערובת לקציצות בגודל 2 אינץ'. יהיו לך 14 עד 16 קציצות.
יוצקים כמויות שוות של שמן צמחי ושמן זית למחבת גדולה (12 אינץ') לעומק של 1/4 אינץ'.
מחממים את השמן. בזהירות רבה, בקבוצות, מניחים את הקציצות בשמן ומשחימים אותן היטב מכל הצדדים על אש בינונית-נמוכה, הופכים בזהירות בעזרת מרית או מזלג. זה אמור לקחת בערך 10 דקות עבור כל אצווה. אל תצטופף בקציצות.
מוציאים את הקציצות לצלחת מכוסה במגבות נייר. זרוק את השמן אך אל תנקה את התבנית.
לרוטב מחממים את שמן הזית באותה מחבת.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים על אש בינונית עד לשקיפות, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים על אש גבוהה, מגרדים את כל החלקים החומים במחבת, עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות, הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
מחזירים את הקציצות לרוטב, מכסים ומבשלים על האש הנמוכה ביותר במשך 25 עד 30 דקות, עד שהקציצות מבושלות.
מגישים חם על ספגטי מבושל ומעבירים את הפרמזן המגורד.