קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות86
מגזין

קציצות בקלה, רוטב פלפל אדום מתוק, ופירה עם תרד

קציצות בקלה, רוטב פלפל אדום מתוק, ופירה עם תרד
אם יש לך תפוחי אדמה עמילניים, עלי קורנית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. קציצות בקלה, רוטב פלפל אדום מתוק, ופירה עם תרד, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו רוטב הודו טחון על פירה בטטות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים קרים. שים מכסה על הסיר ולהביא את המים עד לרתיחה. מים מלוחים ומבשלים תפוחי אדמה עד למכרז, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
להביא מים 1/2 אינץ ' לרתיחה במחבת nonstick גדולה. תקרעי לימון ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
חותכים לימון ומתבל את הדגים כמה מיץ לימון ומלח ולהוסיף למים רותחים. מכסים את המחבת ומבשלים דגים 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר ופלייק דגים לקערה. להשליך מים למחוק מחבת, להחזיר אותו כדי לחמם מעל להבה בינונית ולהוסיף 1/4 כוס שמן צמחי. לדגים, מוסיפים גרידת לימון שמורה, תיבול מאכלי ים, סלרי, בצל, טימין, פטרוזיליה, מלח ופלפל לדגים.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים ביצה ו 1 כוס פירורי הלחם. טופס 8 קציצות דגים ולזרוק בפירורי לחם הנותרים כדי להגדיר את הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
הוסף 1/4 כוס שמן צמחי למחבת לנקות ולחמם מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מבשלים קציצות בשמן במשך 4 עד 5 דקות בכל צד עד הזהב והשמורה מתחת לסכל או בתנור חם. להחזיר מחבת לחמם שוב מעל להבה בינונית ולהמיס ב 2 כפות חמאה ולאחר מכן להוסיף את פלפלים אדומים בצלצלים ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוסיפים קמח ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
9
לטאטא במרק, לעבות, מתבלים במלח ופלפל כדי להפוך רוטב פלפל אדום מלוח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מסננים תפוחי אדמה מבושלים וחוזרים לסיר חם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מוסיפים חמאה שנותרה, שום ו 1/4 כוס שמנת או חצי & חצי. מחית ומילוי תפוחי אדמה עם מלח ופלפל. מקפלים עלי תרד עד שכולם לנבול לתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
12
כדי לשרת, ערימת מועכי תרד על צלחות העליון עם קציצות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות

מרכיבים

4שרימפס וורידיםפלפל שחורפלפל שחור4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחםפירורי לחם43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דג בקלה טרידג בקלה טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם או חצי-חציקרם או חצי-חצי1תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, קומץפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, קומץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי טימין טריים קצוצים, 3 ענפיםעלי טימין טריים קצוצים, 3 ענפים12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי והירוקים שלהם, קצוצים דקסלרי והירוקים שלהם, קצוצים דק1פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט1קטןבצל צהוב עור, קלופים וקצוצים דקבצל צהוב עור, קלופים וקצוצים דק1פלפל אדום, קצוץ דקפלפל אדום, קצוץ דק4שרימפס וורידיםמלחמלח2חתיכות טופי הית' ברתערובת תיבול פירות ים, (מומלץ: מפרץ הישן) 2/3 דקל מלאתערובת תיבול פירות ים, (מומלץ: מפרץ הישן) 2/3 דקל מלא1שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עלי תרד שטופים משולשים, נבעו וקצוציםעלי תרד שטופים משולשים, נבעו וקצוצים3largesתפוחי אדמה עמילניים, קלופים וחתוכים בקוביותתפוחי אדמה עמילניים, קלופים וחתוכים בקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן צמחי, גלגל העין זהשמן צמחי, גלגל העין זה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.